Puolustan kotihoidontukea

Tuoreen tutkimuksen mukaan kotihoidontuki heikentää naisten työllisyyttä. Enpä usko. Toisen tutkimuksen mukaan vain alle viidennes kaikista suomalaisäideistä arveli uransa kärsineen kotihoidon takia.

Sinänsä kotihoidontuen tarkoitus ei ole koskaan ollut olla työllisyyttä tukeva toimenpide, vaan tukea perheen antamaa hyvää kasvatusta kotona. Perheillä on oltava valinnanvapaus kotihoidon ja päivähoidon välillä. Kumpaakin tarvitaan.

Kasvoin kotiäidin tiukassa, mutta lämpimässä hoidossa. Kovin kieroon en mennyt. Mitä nyt lähdin mukaan politiikkaan, mutta siitä(kään) en voi äitiäni syyttää.

Lähes 90 prosenttia suomalaisperheistä käyttää kotihoidontukea jossain vaiheessa. Hyvä niin. Ilman henkeä materialla ei ole mitään merkitystä. Vastuullista konservatismia. Suomi voi hyvin, jos perheet voivat hyvin.

Kotihoidontuen osalta kokoomuksesta on tullut punavihreiden kauppa-osasto. Sosialismin hengessä lapset halutaan viedä vanhemmiltaan valtion kasvatettavaksi.

Lattekokoomuslaiset haluavat romuttaa kotihoidontuen, poistaa perheiden valinnanvapauden ja lisätä varhaiskasvatuksen osuutta. Kysykää heilltä, jos ette minua usko. Löytyvät eduskunnan kuppilasta tai Café Strindbergin terassilta.

Suomessa syntyvyys laskee kuin lehmän häntä. Ja tällaisessa tilanteessa halutaan poistaa kotihoidontuki?

Perheiden asemasta väännetään seuraavissa eduskuntavaaleissa. Kaikkia kolmea, kotia, uskontoa ja isänmaata, arvostavalle on uusi vaihtoehto, Sininen tulevaisuus.

Puolustan kotihoidontukea ja puolueeni siniset haluaa korottaa kotihoidontukea.

Huomenna puolustan kotiäitien- ja isien työtä MTV:llä Huomenta Suomessa klo 7.17 alkaen.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu