Omalla tiellä on levollista kulkea

Vuosi sitten 20 kansanedustajaa päätti kahden päivän aikana perustaa uuden eduskuntaryhmän ja lopulta uuden puolueen. Ilman ennakkosuunnitelmaa. Jos ennakkosuunnitelma olisi ollut, niin minä ja usea muu edustaja olisi tehnyt monta asiaa toisin.

Olin mukana operaatiossa. Omalla nimellä ja naamalla, en nimimerkin takana piilossa.

Käsitykseni mukaan suomalaiset haluavat, että poliittiset päättäjät asettavat isänmaan edun oman etunsa edelle. Sen mukaan toimin vuosi sitten ja aion toimia myös jatkossa. Minä voin ottaa riskin, mutta Suomea en aseta koskaan tietoisesti vaaraan.

Sanoin heti 13.6.2017 julkisesti, että ratkaisumme voi olla poliittinen itsemurha. Niinpä mitkään vaikeudet eivät ole tulleet minulle yllätyksenä, sillä valitsin tietoisesti vaikean tien.  Setelit jäivät, mutta selkäranka pysyy.

Olisi ollut helpompaa jäädä entiseen, hiljaa takariviin. Se ei minulle sovi. Voin olla politiikassa mukana vain silloin, jos uskon asiaani. Jos ei ole uskoa, ei ole toivoa, ja jos ei ole toivoa, ei ole tulevaisuutta.

Uskon Siniseen tulevaisuuteen. Kun uskon, on toivoa. Vaikka poliittiset vastustajat ja iltapäivälehtien kolumnistit pilkkaavat, en siitä välitä, sillä usko ratkaisee. Omalla tiellä on levollista kulkea.

Sitouduimme keväällä 2015 hallitusohjelmaan ja Suomen talouden nostamiseen. Kun sitoutuu ja tekee työtä niin saa tuloksia. Talous on nyt käännetty kasvuun ja työpaikkoja on syntynyt lähes 90 000. Kun tiedämme tämän, niin olisiko ollut oikea ratkaisu isänmaan kannalta, että nyt haukkuisin itse hyväksymääni hallitusohjelmaa?

Olen aina sanonut, että ihmisarvo on yhtäläinen ja jakamaton. Maahanmuuton epäkohtiin täytyy puuttua, mutta jokaisesta voi tulla suomalainen. Taustasta riippumatta. Suomi on kansanvaltaisesti liittynyt EU:n jäseneksi, joten niillä korteilla pelataan, jotka ovat kädessä. Olen EU-kriittinen enkä kannata yhä syvenevää poliittista unionia, mutta ymmärrän unionin hyödyn Suomen taloudelle ja turvallisuudelle.

Tämä kulunut vuosi on osoittanut, että kaikki eivät jaa näitä näkemyksiä.

Maahanmuuttovastaisuuden nimissä ollaan valmiita kyseenalaistamaan toisuskoisten tai toisen väristen ihmisarvo. EU-vastaisuuden nimissä ollaan valmiita kumartamaan itään, kun vihataan länttä. 

Suomalaiset ansaitsevat konservatiivipuolueen, jolla on tarjota uudistusmielinen vaihtoehto kaikkiin isänmaan kannalta keskeisiin kysymyksiin.

Siniset eivät anna nurkkakuntaisten kuulapäiden hallita maahanmuutto- ja EU-keskustelua. Siniset eivät anna liberaalin älymystön hallita arvokeskustelua. Olemme hiljaisen enemmistön ääni.

Maahanmuuttokriittinen ilman rasismia. EU-kriittinen ilman äärioikeistolaisuutta. Rehdisti konservatiivisia ja rohkeasti uudistusmielisiä.

Kun sinisiä haukkuvat sekä kuulapäät että viinivihreät, olemme oikealla linjalla.

 

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu