Yli 90 000 työllistä enemmän

Tilastokeskuksen mukaan Suomessa on yli 90 000 työllistä enemmän kuin vuosi sitten. Kymmeniä tuhansia syitä sille, miksi isänmaan etu vaati sen että Sininen tulevaisuus jatkoi viime kesänä työskentelyä hallituksessa. Talouskasvu ei kaatunut puoluepolitikointiin. Usko ratkaisi ja nyt on toivoa.

Nuorten 15–24-vuotiaiden työttömyysaste oli nyt 28,4 prosenttia, mikä oli 5,1 prosenttiyksikköä pienempi kuin vuotta aiemmin. Suunta on oikea myös nuorillemme.

Samaan aikaan kuin kansalaisten varallisuus on kasvanut niin opposition kansanedustajien eväät ovat selvästi köyhtyneet. 

Demareiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman sanoi eilen eduskunnan täysistunnossa, että hallitus etenee sumussa. Se on toki näkökulmakysymys, mutta demareiden viime hallituskaudella ei ollut sumua, vaan kaikki näkivät, että jäävuorta kohti mennään. Onneksi tämän hallituksen toimin pystyttiin tekemään käännös viime hetkellä ja saatiin työllisyys ja talous kasvuun.

Sinisen työministerin Jari Lindströmin tulokset puhuvat puolestaan. Mies paikallaan. Työllisyysaste ylittää hallituksen itselleen asettaman tavoitteen 72 prosentin rajapyykistä ennen ensi kevättä.

Kaikki hallituksen keskeiset talous- ja työllisyystavoitteet saavutetaan.

Demareiden suurin vihollinen näyttää olevan demarit itse. Suomalaisia ei pidä aliarvioida. He näkevät, että valittu linja toimii. Vasemmistopopulismilla ei vaaleja voiteta.

Olen tyytyväinen, että samassa täysistuntokeskustelussa Toimi Kankaanniemi (ps) totesi sen, minkä itsekin olen koko ajan sanonut: perussuomalaisetkin olivat tekemässä kaikkia niitä tarpeellisia, mutta kovia leikkauksia, mitä tämä hallitus on tehnyt. Nyt sekin on tullut todettua. 

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu