Lähden ehdolle eduskuntavaaleihin

Siniset on tolkun konservatiivinen, rakentavan EU-kriittinen, työntekoon kannustava ja maahanmuuttokriittinen ilman rasismia. Kuten jo Veikko Vennamo aikanaan sanoi, ”jokainen ihminen ja jokainen elämä on arvokas”. Kotia, uskontoa ja isänmaata arvostavalle suomalaiselle on uusi vaihtoehto.

Sinisten tavoitteita ensi vaalikaudella on saada Suomeen yli 100 000 uutta työpaikkaa, keventää merkittävästi ansiotuloverotusta, saada ansiosidonnainen työttömyysturva kaikille palkansaajille, keventää yksityisautoilun kustannuksia, korottaa pieniä työ- ja kansaneläkkeitä, siirtää turvapaikkakäsittely EU:n ulkopuolelle ja uudistaa sosiaaliturva niin, että pienipalkkaisenkin työn tekeminen kannattaa aina.

Ensi kaudella väännetään kättä myös perheiden asemasta. Itse kasvoin kotiäidin tiukassa, mutta lämpimässä hoidossa. Kovin kieroon en mennyt. Mitä nyt lähdin mukaan politiikkaan, mutta siitä(kään) en voi äitiäni syyttää.

Usea puolue haluaa ensi kaudella romuttaa kotihoidontuen, poistaa perheiden valinnanvapauden ja lisätä varhaiskasvatuksen osuutta. Siniset puolustavat kotihoidontukea.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu