Siniset eivät hyväksy vihersanelua

Vihreät kertoivat viikonloppuna puoluevaltuuston kokouksessaan haluavansa tehdä lihasta kalliimpaa, jotta sitä syötäisiin vähemmän. Vihreät ovat selvästi luopuneet tavoittelemasta pääministeripuolueen asemaa, ja kosiskelevat enää vain ydinkannattajiaan.

Vihreät nimittäin vastustavat ydinvoimaa, kilometrikorvauksia, yksityisautoilua, maataloustukia ja lihansyöntiä. Vihreät haluavat määrätä mistä suomalainen saa kotiinsa energiaa, millä suomalainen liikkuu ja mitä on suomalaisen lautasella. Touko Aallon johdolla vihreät halusivat myös jatkaa suomalaisten holhoamista ja vastustivat sinisten ajamaa alkoholilain vapauttamista. Peloteltuja terveyshaittoja ei ole tullut, ja suomalaiset saavat kaupoista entistä laadukkaampaa olutta.

Siniset luottavat suomalaisten omaan ajatteluun. Jos suomalainen haluaa lisätä kasvisten syöntiä, hän tekee sen omasta tahdostaan ilman vihersanelua. Vaikkapa hernekeittopäivä on osa suomalaista mielenmaisemaa.

Suomalainen liha- ja maataloustuotanto on vastuullista ja ottaa hyvin huomioon ympäristönsuojelun. Maatilat panostavat peltojen valumien ehkäisemiseen, metaanin talteenottoon ja hiilensitomisen tehostamiseen. On kummallista, että Vihreät luulevat torjuvansa ilmastonmuutoksen kurittamalla suomalaista kansainvälisesti vertaillen puhdasta maataloutta. Suomen hallitus on sitoutunut keskeiseen yhteiseen ratkaisuun eli Pariisin ilmastosopimukseen ja sen tavoitteisiin.

Kaikkialla ei voi ajaa työmatkoja kaupunkifillarilla eikä hypätä soijalatte kädessä viiden minuutin välein kulkevaan ratikkaan. Lukemattoman moni suomalainen tarvitsee omaa autoa töissä käydäkseen, lapsia harrastuksiin kuskatakseen ja kauppareissulta ostokset kotiin saadakseen. Siksi me Siniset ajoimme hallituksessa läpi ensin autoveron alennuksen ja nyt budjettiriihessä ajoneuvoveron keventämisen. Me uskallamme puolustaa yksityisautoilua sekä suomalaista teollisuutta ja maataloutta.

simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu