Isänmaallinen duunari on sininen

"Nykyistä työmarkkinakeskustelua katsellen tuntuu, että olemme melkein itsemurhatiellä."

"On käsittämätöntä, että demarit ja ay-liike ovat nyt romuttamassa hyvinvointivaltiota."

"Miten tuommoista porukkaa voisi äänestää? Miksi he antoivat ammattiyhdistysliikkeen kaapata vallan?"

Näin ei ole sanonut elinkeinoelämän äänitorvi, vaan Nobelin rauhanpalkinnon saanut demaritaustainen presidentti Martti Ahtisaari kirjassaan "Miten tästä eteenpäin" (Docendo 2016).

Ahtisaaren sanat muistuivat mieleeni, kun demaritaustaiset ay-voimat järjestivät keskiviikkona poliittisen lakon. Nimi on osuva. Muuta syytä lakolle ei ole kuin vastustaa kansanvaltaisesti toimivaa maan hallitusta.

Demareiden puheenjohtajan Antti Rinteen mielestä työelämäpäätökset eivät kuulu eduskunnalle vaan työmarkkinajärjestöille. Se saa pohtimaan, että mitkä muut päätökset Rinteen mielestä eivät kuulu eduskunnan päätettäväksi.  Hallitus on vienyt jokaisen työelämää koskevan asian kolmikantaiseen valmisteluun. Tästä ei ole tehty yhtään poikkeusta. Valmistelu on yhteinen ja eduskunta päättää.

"Ay-liike on vaarassa ajautua oppositioon sekä elinkeinoelämään että poliittisiin päättäjiin päin, mikäli ay-liike radikalisoituu."

Näin ei ole sanonut elinkeinoelämän äänitorvi, vaan​ varoituksen sanat lausui kymmenen vuotta sitten STTK:n silloinen demaritaustainen puheenjohtaja Mikko Mäenpää​.

Kovan linjan taktiikka voi tuottaa pikavoittoja, mutta pitkässä juoksussa se vaarantaa ay-liikkeen uskottavuuden, kuten emerituspäätoimittaja A-P. Pietilä kirjoittaa osuvasti tuoreimmassa Länsiväylä-lehdessä.

Demareilla on mahdollisuus voittaa taistelu, mutta demarit häviävät varmasti sodan.

Sinisen työministerin Jari Lindströmin aikana Suomeen on tullut lähes 120 000 työllistä lisää. Kissa kiitoksella elää, mutta luulisi että työväenpuolueeksi itseään kutsuvat demarit lausuisivat tästä kiitoksen.

Antti Rinteestä tulisi painajaismainen pääministeri. Rinne ei peruisi yhtään tämän hallituksen tekemää leikkausta. Ei yhtään. Miljardeja on huudettu kaikenlaiseen hyvää niin paljon, että setelit putoavat sormien välistä. 

Kovista lupauksistaan demarit ovat jo alkaneet lipsumaan. Pieneläkeläisille keväällä luvattua saturaista ei tule. Rinne sanoi itse Suomen Kuvalehdelle toukokuussa, että ensin pieneläkeläiset saisivat kolmekymmentä euroa ja sitten muutaman vuoden kuluttua toisen kolmekymmentä euroa. Kuusikymmentä euroa ei ole sata euroa vaikka sen sosialisti miten kääntäisi. Hintalappu olisi joka tapauksessa 500-1 000 miljoonaa euroa. Sen summan mahdottomuuden ymmärtää demarikin.

Rinne rukoilee iltaisin, että hallitus saa sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen läpi. Demareilla kun ei ole mitään toteutettavissa olevaa sote-mallia. Kunhan keskitytään vastustamaan. Alhaisen energian puolue!

Antti Rinteen johdolla demarit sumuttavat suomalaisia. Ei pidä mennä vipuun. Ei tarvitse olla demari jotta voi olla duunari. Siniset antavat duunarille veronkevennyksen, luvan ajaa omalla autolla ja syödä niin kuin haluaa.

Isänmaallinen duunari on sininen.

simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu