Punaiset puhuu, siniset tekee

Hallitus on saavuttanut kaikki talouspoliittiset tavoitteensa, kun Tilastokeskus vahvisti tänään työllisyysasteen nousseen 72 prosenttiin. Valtion velkaantuminenkin on saatu loppumaan. Velkaa maksetaan takaisin. Tämä on juhlapäivä, jonka eteen on tehty valtavasti työtä.

Suurkiitos kuuluu erityisesti tuulessa ja tuiverruksessa taistelleelle työministeri Jari Lindströmille​, joka saa tunnustusta yli puoluerajojen. Jarpan kaudella työllisyys on paremmalla tasolla kuin koskaan sitten 1980-luvun lopun.

Työllisyys on parantunut kaikilla mittareilla. Hallituskaudella esimerkiksi pitkäaikaistyöttömien määrä on vähentynyt 36 prosentilla. Nuorisotyöttömyyskin on vähentynyt yli 20 prosentilla. Lisäksi tilanne on siinä mielessä harvinainen, että työttömyys on vähentynyt kaikkialla Suomessa.

Siniset eivät tee työllisyyspolitiikkaa tilastojen kaunistamiseksi, vaan sillä päämäärällä, että jokaiselle työkykyiselle löytyy työtä.

Oppositio yrittää laittaa talouden ja työllisyyden parantumisen suhdanteiden piikkiin. Euroopassa vallitsi hyvät suhdanteet jo edellisen hallituksen aikana, mutta silloin hallitus onnistui kasvattamaan vain velkaa ja työttömyyttä.

Siniset kasvattaa työllisyyttä, punaiset työttömyyttä. Keväällä 2015 asetimme tavoitteen ja se on nyt saavutettu.

Punaiset puhuu, siniset tekee.

 

Toivotan kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu