Siunattua joulua

Tänään on jouluaatto. Joulu on naamioitu maallisin voimin kaupalliseksi juhlaksi. Jos ottaa joulusta pois Jeesus-lapsen niin jää vain tyhjyys. Kuin paketti ilman lahjaa. Verhona vain kauniit kääreet. 

Olen saanut muutaman joulukortin, jossa toivotetaan englanniksi "Season's Greetings". Kiitän muistamisesta, mutt sellainen toivotus ei ilahduta ketään.

Suomeksi on vaivatonta toivottaa jokaiselle hyvää joulua, mutta englanninkieliseen maailmaan hiipii poliittinen joulukorrektius kuin varkain. Sille ei saa antaa tilaa, sillä kansan tilausta poliittiselle joulukorrektiudelle ei ole.

Toivotetaan reippaasti ja iloisin mielin "Merry Christmas!"

Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen iloinen syntymäjuhla.

Omanarvontuntoista joulutervehdystä kunnioittavat niin kristityt, muslimit, juutalaiset, hindut, ateistit, uskonnottomat kuin muutkin maan tallaajat. Koettu ja koeteltu on.

Arvot ovat poliittinen kysymys.

Euroopan selkäranka on juutalais-kristillinen kulttuuri. Ihmisarvon kunnioittaminen, lain noudattaminen, hyvän koulutuksen kunnioittaminen ja kovan työnteon arvostaminen.

Huonosti käy, jos selkäranka katkeaa.

Jos EU haluaa olla maailmalla arvojohtaja niin juutalais-kristilliset arvot pitäisi kirjata EU:n perustuslakiin. Tyhjästä on paha arvoja nyhjäistä. Jää vain Juncker ja tähtilippu.

Antaa vakaumuksen näkyä ja kuulua. Toisiamme kunnioittaen. Uskonnonvapautta suojellen. Karvainta olisi olla uskomaton tosikko. Ymmärretään toisiamme ja otetaan rennommin.

Toivon, että kaikki voivat viettää rentouttavaa lomaa läheistensä kanssa. Politiikka ei ole elämä, vaan politiikka on osa elämää. Kaiken perustana on perhe ja läheiset. On näytettävä, että kuinka paljon arvostamme ja rakastamme läheisiämme.

On aika levätä ja on aika tehdä työtä. Levätään nyt.

Siunattua joulua!

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu