Punaiset tarjoavat sirkushuveja

"Hallitus tavoittelee työllisyyden vahvistamista 110 000 ihmisellä tämän hallituskauden aikana. Tähän tavoitteeseen ei tulla pääsemään edes puoliväliin. Myös 72 prosentin työllisyystavoitteesta ollaan jäämässä kauas."

Näin sanoi 3.5.2017 demareiden puheenjohtaja Antti Rinne.

Ja kuinkas sitten kävikään.

Sinisen työministerin Jari Lindströmin johdolla hallitus on kirkkaasti ylittänyt tavoitteensa.

Tähän päivään mennessä 72,5 prosentin työllisyysaste ja yli 136 000 uutta työpaikkaa sinisten vahtivuorolla. Ja lisää tulee joka päivä.

Punaiset puhuu, siniset tekee.

Demareiden sijaisjohtaja Sanna Marin haikailee jälleen punavihreää hallitusta. Pääministeri Antti Rinne, valtiovarainministeri Li Andersson ja ympäristöministeri Emma Kari. Kauhukabinetti.

Demarit sanovat että muutos alkaa jos Rinne valitaan pääministeriksi. Olen samaa mieltä. Suomi muuttuu huonommaksi, kun verot nousevat, isänmaan puolustus romutetaan, autoilun kustannukset nousevat ja kansalaisten holhous lisääntyy.

Oman työn jälki ja tulokset luovat suomalaisille onnea. Se on perusjuttu, jota ei perustulokaan muuta. Täytyy olla oikeus ja mahdollisuus menestyä omalla rehellisellä työllä. Siihen ei kaivata sosialistia vetämään välistä.

Luoja varjele meitä Suomelta, jossa punavihreät asettavat asiat ja aikataulut. En päästä vapaaehtoisesti vasemmisto-oppositiota sotkemaan isänmaan ja erityisesti sen maaseudun asioita. En ymmärrä punavihreitä, eivätkä he minua. Tästä meillä on yhteisymmärrys.

Sanotaan nyt vielä, että ei jää kenellekään epäselväksi:

Vastustan punavihreää hallitusta!

Rinteen, Anderssonin ja Haaviston vaihtoehto on punavihreä konkurssi. Ei kiitos, vaikka käärittäisiin kuinka kauniisiin puheisiin. 

Puhe on halpaa. Siniset haluavat saada tuloksia. Me voimme todistaa, että valittu linja toimii suomalaisten hyväksi.

Siniset tarjoavat leipää, kun punaiset tarjoavat sirkushuveja.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu