Turvallisuus, vapaus, isänmaa

Sininen tulevaisuus julkaisi eilen onnistuneesti vaaliohjelmansa. Sen verran ymmärrän toimittajien mielenlaatua ja politiikkaa, että odotetusti otsikoissa kärkeen nousivat sinisten tavoitteet tuhannesta uudesta poliisista ja sadasta hävittäjästä.

Yle sen oivalsi: siniset lupaavat vaaleissa turvallisuutta.

Väännetään vielä rautalangasta: Sinisten linjalla 64 hävittäjää hankitaan suunnitellusti 2020-luvulla ja samalla neuvotellaan optio 36 hävittäjälle 2030-luvulle.

Sekään ei yllättänyt, että Li Andersson (vas.) haukkui ja Tommi Parkkonen (il.) ilkkui. Maailma matkaa radallaan. Karavaani kulkee.

Turvaa vapaa Suomi!

Turvallisuus, vapaus, isänmaa. Siinä on tolkun konservatiivin ajattelun ydin.

Puhe on halpaa. Yhdellä asialla ei pärjää. Sininen tulevaisuus tarjoaa tekoja ja laajasti ratkaisuja. Olen ollut neljä vuotta mukana hallituspuolueessa, jotta Suomeen on saatu yli 136 000 uutta työpaikkaa. Viime eduskuntavaalien tärkein tavoitteeni on saavutettu.

Liberaalit toimittajat valmistelevat maata punavihreälle hallitukselle. Vastustan sosialisteja niin kauan kuin henki minussa pihisee. Sosialistien opein ei suju niin kuin Suomessa, vaan käy kuin Venezuelassa.

Vihreät kauppaavat vastikkeetonta perustuloa kaikille, vasemmistoliitto haluaa vaaliohjelmassaan pakottaa kunnat palkkaamaan kaikki jonnekin ja demarit väittävät peruvansa kaikki tämän hallituksen tekemät leikkaukset. Eivätkä peru yhtäkään.

Vihreiden perustulomallissa maahanmuuttaja voi kieltäytyä kaikista kotouttamistoimista kuten kielikoulutuksesta ja saa silti täysimääräisesti vastikkeettoman perustulon. Käsittämätöntä!

Perustulokokeilu ei lisännyt työllisyyttä ensimmäisenä kokeiluvuonna. Tulokset alkavat puhua puolestaan eikä keskustakaan kehtaa enää vakavalla naamalla esittää vastikkeetonta rahaa kaikille. Perustulo jää punavihreiden haihatteluksi. Maailma on täynnä työteliäitä ihmisiä, joten miten suomalaisilla olisi varaa olla jouten?

Lähden eduskuntavaaleihin tavoitteilla, en lupauksilla. Aivan kuten viimeksikin.

 

Kymmenen tärkeintä tavoitettani:

  • 1000 uutta poliisin virkaa
  • Tuloverotusta on kevennettävä
  • Pieniin työ- ja kansaneläkkeisiin tasokorotus
  • Autovero on poistettava, romutuspalkkiosta pysyvä
  • Viinien myynti sallittava ruokakaupoissa
  • Perusturvaa pienen palkan päälle niin työnteko kannattaa aina
  • Ulkomaalaiset törkeät seksuaalirikolliset on karkotettava
  • Ansiosidonnainen työttömyysturva kaikille ja yrittäjän sosiaaliturva yhtäläiseksi palkansaajan kanssa
0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu