Turvaa vapaa Suomi

Ruoka on poliittista.

Se kävi selväksi, kun maanantaina vasemmistoliitto teki Espoon kaupunginvaltuustossa aloitteen, että valtuuston ruokailuissa täytyy olla vain kasviksia tai kalaa. Punaiset halusivat punaisen lihan pois.

Kasvisfasismi hävisi äänin 48-25.

Punavihreät onnistuivat aloitteellaan Helsingissä, mutta hävisivät vapaiden miesten ja naisten Espoossa.

Jotkut lattekokoomuslaiset lähtivät mukaan hömpötykseen, mutta enemmistö heistäkin ymmärsi yskän. Kasvisruokaa voi jokainen syödä vapaaehtoisesti. Minäkin. Mitä vapaamielistä on siinä, että pakottaa omat arvonsa toisen lautaselle? 

Punavihreiden valtuustoaloite oli ilmastohysteriaa. Oman kilven ja sielun kiillotusta kun ei ole mitään syvällisempää aatetta kuin maailmanlopun pelkääminen. Pakotettu kasvisruokailu olisi ilmastovaikutuksiltaan mitätön päätös. 

Vihreät sanovat, että kaikki kansa on kasviksille laitettava, kun maailma pitää pelastaa.

Miksi vihreät sitten vastustivat Espoon valtuustossa toivomusesitystäni, jossa esitin valtuuston ruokatarjoilujen lopettamista?

Miksi vihreät vastustavat ydinvoimaa, joka on ympäristöystävällisin tapa tuottaa suuri määrä energiaa?

Eurajoen ydinvoimala Olkiluoto 3 alkaa pian jauhamaan sähköä suomalaisille. Sinisille Olkiluoto 3 on Suomen merkittävin ympäristöteko. 

Olkiluoto 3:n kymmenen vuoden myöhästymisen aikana kotimaisella tuulivoimalla on tuotettu 18 300 GWh. Olkiluoto 3 tuottaa saman verran reilussa vuodessa, kuten Tere Sammallahti (kok.) blogissaan kirjoittaa. Pekka Haaviston polkupyörän dynamoa ei kannata edes mainita.

Patriisit haluavat päättää puolestamme mitkä ovat arvomme, mihin rahamme laitamme, millaisella autolla ajamme ja mitä ruokaa voimme lautasellemme laittaa. Siniset haluavat vapauden valita. Siniset haluavat, että suomalainen saa itselleen yhä suuremman osan niistä rahoista, jotka on omalla työllään ansainnut.

Turvaa vapaa Suomi. Siitä on kyse seuraavissa eduskuntavaaleissa, kun media jo petaa punavihreää hallitusta.

Uskallan puolustaa tolkun konservatiivia ja uskallan vastustaa kiihkomielisiä punavihreitä. Kansa päättää, kuinka miehen käy. Ja valitusoikeutta ei ole, kun kansanvalta puhuu.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu