Talonpojan tappolinja

Antti Rinne vahvisti eilisillan Ylen vaalitentissä tavoitteensa nostaa lihan verotusta. Rinne puhui "kestävän kehityksen arvonlisäverosta" lihalle ja hänen mukaansa "Suomessakin meidän täytyy huolehtia päästöistä, jotka tulevat meidän lihantuotannosta".

Demareiden ehdotus lihan lisäverotuksesta on Veikko Vennamon sanoin talonpojan tappolinja. Suomalaiset sika-, nauta- ja siipikarjayrittäjät laitettaisiin tuollaisella verouudistuksella suureen ahdinkoon. Ei käy!

Suomalainen liha on poikkeuksellisen laadukasta, saattaa olla jopa maailman parasta. Sitä ei ole kyllästetty antibiooteilla ja tuotantoeläinten olot ovat kunnossa. Ja kaikesta hyvästä huolimatta punaiset haluavat antaa punaisen kortin punaiselle lihalle. Uskomatonta. Tuskinpa tätä linjaa duunari hyväksyy.

Olen valmis pienentämään kasvisten arvonlisäverotusta. Pidän kannustamista parempana keinona ruokavalion vapaaehtoiseen muuttamiseen. Tarjotaan mieluummin porkkanaa kuin keppiä.

Demareiden suunnitelmat nostaa lihan arvonlisäveroa, kieltää uudet polttomoottoriautot ja halu hankkia Puolustusvoimille mahdollisesti vähemmän kuin 64 hävittäjää tekevät yhteisen hallituksen muodostamisesta lähes mahdotonta.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu