Kansanvallan soturit

Suomalaiset arvostavat kansanvaltaa. Suomalaiset arvostavat sitä, että Suomessa ministeriä, kansanedustajaa tai muuta tirehtööriä voi mennä tapaamaan torille ja jututtaa ilman sen kummempaa numeroa. Näin ei todellakaan ole kaikissa valtioissa.

Vantaan Korson markkinoilla ulkoministeri Timo Soiniin (sin.) kohdistunut pahoinpitelyn yritys vaarantaa suomalaisen kansanvallan rauhanomaisen ytimen. Kuinka usea enää rohkaisee mielensä ja lähtee ehdolle vaaleihin, jos pelkona on häirintä sosiaalisessa mediassa ja jopa väkivallan uhkaa torilla? Toivon, että jatkossakin näemme rohkeita kansanvallan sotureita eri puolueiden riveistä.

Minulle jokaisella on ihmisellä on yhtäläinen ihmisarvo. Jokaisella ihmisellä on yhtäläinen oikeus äänestää ja osallistua politiikkaan. Olen hyvin huolissani ilmapiirin kiristymisestä, jossa näitä suomalaisen yhteiskunnan kulmakiviä uhataan. Lähimmäisenrakkaus on perusarvo, jota ei pidä vähätellä.

Soinin kimppuun hyökänneellä henkilöllä oli yllään Soldiers of Odin -järjestön tunnukset. Hyökkäys on esimerkki siitä mihin viime vuosina kasvanut vihanlietsonta pahimmillaan johtaa.

Eri mieltä voi olla ilman vihaa. Väitellä voi ja pitääkin railakkaasti sanan säilällä, mutta keskinäisen kunnioituksen hengessä. Aatteet taistelevat, eivät ihmiset.

Valtaosa ihmisistä tuli juttelemaan Korsossa uteliaan positiivisessa hengessä. Viha ja väkivalta eivät sinisiä nujerra. Kun uskoo niin kestää. Kiitän muiden puolueiden edustajia tuenilmauksista!

Perussuomalaisten tuottama mauton ja väkivaltaa ihannoiva vaalivideo lopettanee kysymykset siitä, mikä erottaa Sinisen tulevaisuuden ja Perussuomalaiset toisistaan.

Ja mikä onkaan PS:n puoluesihteerin puolustus väkivaltaa ihannoivalle videolle?

"Ketään ei panna hengiltä siinä. Tainnoksiin lyödään vain.​"

Kun antaa vihalle pikkusormen, niin se vie koko käden.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu