Pedofiilien kemiallisesta kastraatiosta pakollista

Ilmi tulleet laajat pedofiilien kuvottavat seksuaalirikokset vetävät minut sanattomaksi. Maailmassa on pahuutta, jolle ei ole järjellistä selitystä. Meidän on ajateltava ennen kaikkea uhrien oikeuksia ja ehkäistävä voimakkain keinoin alaikäisiin kohdistuvaa seksuaalirikollisuutta.

Lapsiin kohdistuvien rikosten ehkäiseminen vaatii paljon nykyistä järeämpiä keinoja. Sosiaalinen media on tehnyt seksuaalirikollisuudesta helpompaa, kun yhteyksiä lapsiin ja nuoriin voidaan luoda salaisista numeroista ja erilaiset ringit voivat toimia salaisissa verkoissa. Meidän on tehtävä paljon enemmän rikosten ehkäisemiseksi.

Vaadin poliisien määrän lisäämistä 1 000:lla seuraavan vaalikauden aikana. Lisäksi oikeuslaitoksen resursseja on lisättävä. Nyt ongelma on, että rikosten selvittäminen vie liian kauan. Uhrille on kohtuutonta joutua odottamaan päätöstä jopa vuosia. Keskusrikospoliisin alaikäisiin kohdistuvan seksuaalirikollisuuden torjuntaan ja tutkintaan on myös saatava lisää resursseja. KRP on tämän tarinan sankari.

Myös muita pelotekeinoja on käytettävä tehokkaammin, mukaan lukien kemiallinen kastraatio. Vaadin pakollista kemiallista kastraatiota törkeään alaikäiseen kohdistuvaan seksuaalirikokseen tuomituille. Tällä hetkellä tämä on seksuaalirikollisille vapaaehtoista, mutta siitä on tehtävä pakollista tälle ryhmälle. Antihormonaalinen lääkehoito vie seksuaalisen halun ja kyvyn, jotka kuitenkin palautuvat, jos lääkitys lopetetaan. Kuuri on aloitettava välittömästi, kun vanki vapautuu vankilasta.

En hyväksy myöskään sitä, että pedofiilirikoksista tuomitut peittävät päänsä hupulla oikeudenkäynnissä. Se pitää kieltää. Huput pois päästä ja vastuu rikoksista.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu