Sosialistien takuumies

Sen minkä demari vappuna äänestäjille lupaa, sen seuraavana eläkeläisille unohtaa.

Antti Rinteen "lupaus" eläkeläisten vappusatasesta onkin muuttunut "vaatimukseksi". Vaatimus toteutuu, jos valtiontalous sallii. Ja jokainen aikaansa seuraava tietää, että valtiontalous ei salli.

Demareiden miljardiluokan vaalilupaukset sulavat kuin takatalven lumi kevätauringossa. Riittävän nyhtämisen jälkeen Rinne paljasti vaalikampanjansa loppumetreillä, että "meillä on koko aika ollut selkeästi sellaisia lupauksia, jotka toteutetaan ensi vaalikaudella ja sellaisia, jotka menevät sitä seuraavalle (kaudelle) ja sitten niitä, jotka toteutuvat joskus tulevaisuudessa."

Äänestäjä sai sitten vaalikopissa arvailla, että mitkä demareiden lukuisista vaalilupauksista toteutuvat nyt, myöhemmin tai ei koskaan!

Rinteen mukaan eläkeläisille annettu "satasen nettolupaus lähtee toteutumaan ensi vaalikaudella" eli demareille satanen tarkoittaa jotain summaa nollan ja sadan euron väliltä. Jos sitäkään, kun valtiontalous heittää häränpyllyä punavihreän hallituksen talouslinjalla.

Hallitusneuvotteluissa pitäisi toteuttaa ainakin kaksi asiaa. Demareiden on pyrittävä vastuuttamaan perussuomalaiset hallitukseen. Perussuomalaisten pitäisi mennä hallitukseen estääkseen punavihreän hallituksen syntyminen, jos he haluavat aidosti vaikuttaa. Epäilen, että jänistävät vaalituloksesta huolimatta.

Talous ja työllisyys saatiin neljässä vuodessa kuntoon. Olen tyytyväinen, että olin nostamassa isänmaata taloussuosta. Punavihreiden vastustaessa lähes kaikkia esityksiä. Suomen tuleva menestys voi pohjautua vain tuottavaan työhön ja palkitsevaan ahkeruuteen. Sosialismi luo kurjuutta ja kurjuus luo sosialismia.

Olisi suuri virhe kokoomukselta tai keskustalta lähteä demarivetoiseen hallitukseen vasemmistoliiton kera. Sosialistien takuumieheksi.

 

PS. Taitaapa käydä niin, että kun eurovaaliehdokkaat lupaavat ehkä ottavansa paikan vastaan jos tulevat valituksi, niin äänestäjät lupaavat ehkä äänestää, jos sattuu vaalipäivänä huvittamaan. Huvittavaahan se on, mutta väärällä tavalla.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu