Vesimelonihallitus

Suomeen näytetään muodostettavan Vesimelonihallitus. Vihreä päältä, punainen sisältä ja kasvaa pellolla.

Kirjoitin aiemmin, että olisi suuri virhe kokoomukselta tai keskustalta lähteä demarivetoiseen hallitukseen vasemmistoliiton kera. Sosialistien takuumieheksi. Olen tänäänkin tätä mieltä. Keskusta valitsi niin kuin pelkäsin. Jokainen koituu omaksi kohtalokseen.

Antti Rinteen talouslinjalla tulee punavihreä konkurssi. Tällä kokoonpanolla aiotaan ottaa käyttöön laiskottelustipendi, jota vastikkeettomaksi perustuloksikin kutsutaan. Ei kiitos, vaikka käärittäisiin kuinka kauniisiin puheisiin.

Keskusta on lähdössä mukaan perumaan oman pääministerikautensa hyviä tuloksia. Onko tämä todella keskustan laajan kentän aito tahto? En ainakaan usko, että pääministerin tehtävää hoitanut Juha Sipilä tätä ratkaisua tukee, mutta hän onkin väistymässä. Eihän siinä ole mitään järkeä, että kaataa ensin oman hallituksensa ja sitten liittyy toista viulua soittamaan punavihreiden hallitukseen.

Ilmainen vinkki omassa porukassaan kiisteleville, oppositioon siirtyville kokoomuslaisille: ei kannata nojailla sen enempää vihreisiin kuin perussuomalaisiinkaan. Jos ei ole omaa suunnitelmaa niin on osa toisten suunnitelmaa on joku joskus sanonut. Oma linja, omat arvot.

Vastustan punavihreää hallitusta jokaisella solullani. Syitä kyllä riittää.

Toivotan silti viisautta ja voimia hallituksen muodostamiseen ja tulevan hallituksen työhön. Tiedän kokemuksesta, että helppoa ei tule olemaan.

 

PS. Yritin kotona istua sohvan nurkkaan. Poika huusi että se on hänen paikkansa. Äänestimme. Poika voitti äänin 2-1. Hallitusyhteistyö vaimoni kanssa koki kolauksen.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu