Pimeys valtasi nuoret

Viime viikot ovat todistaneet, että miksi perussuomalaisista lähteminen oli moraalisesti ainoa oikea ratkaisu. Se todennäköisesti maksoi paikan eduskunnassa, mutta periaatteilla ei ole mitään arvoa, jos ne eivät joskus maksa jotain. Lähtö oli minulle henkilökohtaisesti uuden alku. Olen vapaa mies piirtämään oman tulevaisuuteni.

Käsittelin jo nykyisten perussuomalaisten todistettua Venäjä-mielisyyttä. Nyt muutama sana nykyisten perussuomalaisten nuorten todistetusta rasismista.

Toimin aikanaan neljä vuotta perussuomalaisten nuorten puheenjohtajana. Jatkoin Vesa-Matti Saarakkalan tekemää hyvää työtä. Seuraajieni osalta on parempi, että en sano mitään. Olen muuten jäävi arvioimaan omaa toimintaani, mutta minun johdollani ei olisi koskaan hyväksytty niin sanottua etnonationalismia. Olen aina tehnyt selväksi, että minun politiikkani perustuu kestäviin, jokaisen ihmisarvoa kunnioittaviin kristillisiin arvoihin.

En edes ymmärrä, miksi vanhasta pimeästä voimasta käytetään tällaista kiertoilmaisua. Kansallissosialismi on kansallissosialismia vaikka sitä yrittäisi etnonationalisti kääriä kauniimpaan pakettiin. Kun nuorilla ei ole kestäviä arvoja niin tässä on lopputulos. Pimeä valtaa vain sen, mihin valo ei pääse. Oli kyse sitten kansallissosialismista tai ääri-islamismista. Pahuudella on useat kasvot.

Armo on olemassa myös armottomille. On vain osattava katua, pyytää aidosti anteeksi ja tehtävä parannus. Valheellista anteeksipyyntöä ei voi kukaan hyväksyä. 

On yksi asia, jota rasistikin kunnioittaa: raha.

Perussuomalaiset nuoret julkaisi avoimen rasistisen twiitin järjestön viralliselta Twitter-tililtä. Kyse ei ollut jonkun päähänpistosta, vaan järjestön virallisesta linjasta.

Opetus- ja kulttuuministeriö ilmoitti odotetusti toimivansa nuorisolain edellyttämällä tavalla ja ottavansa perussuomalaisten nuorten valtiontuen uudelleenharkintaan. Tuen, jonka puolesta aikanaan taistelin, mutta nyt katson, että on vain oikeus ja kohtuus ottaa pois valtiontuki rasismilta.

Tänään perussuomalaiset nuoret pahoittelee twiittiään, mutta ei tuomitse sen taustalla olevaa etnonationalismia. Toisin sanoen "oli virhe sanoa ääneen mitä olemme, mutta olemme joka tapauksessa etnonationalisteja, ja sitä emme pahoittele".

Pahoittelu on tehty vain, jotta valtiontuki jatkuisi. Raha ratkaisee. Anteeksipyyntö ei ole aito.

Ongelma ei ole yksi twiitti, vaan se että nuorisojärjestön ideologia perustuu nykyään rasismiin. Ei seepra raidoistaan pääse vaikka maalaisi itsensä sateenkaaren väreihin. Eivät ihmiset ole tyhmiä.

Rasistia nolompi on vain rasisti, joka ei edes uskalla myöntää olevansa rasisti.

Olen surullinen, että pimeys on vallannut nuoret.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu