Mielenosoitus Kreikka-tukipakettia vastaan

Tukipaketin vastustajat pitävät rauhanomaisen ja poliittisesti sitoutumattoman mielenosoituksen Helsingissä eduskuntatalon edessä 11.5. klo 18 alkaen.

Suomen eduskunta äänestää keskiviikkona 12.5. Kreikka-tukipaketin kohtalosta. Hallitus esittää, että Kreikalle lainattaisiin 1,6 miljardia euroa kolmen vuoden kuluessa.

Mielenosoitukseen on kutsuttu median edustajia ja puhujia eri puolueista. Puhuja on tähän mennessä varmistunut Perussuomalaisista ja Kristillisdemokraateista. SDP ja Vasemmistoliitto ovat myös ilmaisseet kiinnostuksensa.
Vastustan Kreikan tukipakettia -ryhmään on liittynyt yli 14 000 suomalaista ja määrä kasvaa koko ajan.

Vaikuta tehokkaalla tavalla päättääjiin. Tiedämme, että mielenosoitus tulee nopealla aikataululla. Vanha totuus on, että nopeat syövät hitaat. EU-maiden kansalliset parlamentit yrittävät runnoa tukipaketit läpi nopeasti, jotta kansan vastustava ääni ei kantautuisi heidän korviinsa.

Nyt on reagoitava ja näytettävä, että kansa vaatii suomalaisten etujen ajamista eikä hyväksy pankkien lainatappioiden kattamista suomalaisten kukkarosta.

Tule mukaan mielenosoitukseen ja näytä, että vastustat Kreikan tukipakettia!

Kutsu myös ystäväsi ja kaikki kynnelle kykenevät mukaan.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu