Kokoomuslainen sopeuttaisi Suomen shariaan

Kokoomuslainen Kyyjärven kunnanjohtaja Matti Muukkonen kirjoittaa hätkähdyttävästi maahanmuuttopolitiikasta ja länsimaisen oikeusjärjestelmän tulevaisuudesta.

Muukkosen mukaan ”väestöennusteet Euroopassa osoittavat sen, että jo 2030-luvulla islaminuskoisten määrä tulee ainakin Ranskassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa ylittämään kantaväestön ja -uskontojen määrän.” Lähdettä hän ei kerro, mutta maltillisten arvioiden mukaan Euroopan väestöstä yli 20 prosenttia on muslimeita vuoteen 2050 mennessä (Telegraph 8.8.2009), joskin tämä suhde on jo tosiasia useissa Euroopan kaupungeissa.

Muukkonen myös uskoo, että Suomi ei ole tämän kehityksen ulkopuolella. Hän ei myöskään ”epäile hetkeäkään, etteikö esimerkiksi ilmastonmuutoksesta johtuvat kansainvaellukset johda Euroopan afrikkalaistumiseen.”

Hän ei kuitenkaan jää tuleen makaamaan, vaan on keksinyt nerokkaan ratkaisun tilanteeseen. Muukkonen kutsuu sitä polysentriseksi oikeusjärjestelmäksi, minä kutsun sitä alistumiseksi. Hänen mukaansa se ”tarkoittaisi esimerkiksi sharialainsäädännön osittaista omaksumista. Tätä ei kuitenkaan tulisi pelätä sillä sen soveltaminen kohdistuisi niihin, jotka sitä jo tosiasiassa nytkin soveltavat – – islamilainen oikeus toimii julkisuudelta piilossa, vaikka emme sitä omaksuisikkaan osaksi oikeusjärjestelmäämme.”

Ahaa. Muukkonen siis myöntää sen, mitä olen jo aiemmin kirjoittanut – Helsingin Islam-keskuksessa toimii ”sovittelulautakunta” eli käytännössä shariatuomioistuin (HS 2.8.2009).

Suomalaisen imaamin Khodr Chehabin mielestä avioliiton voi aloittaa vaikka 11-vuotiaana, jos maallinen laki sen sallii. ”Miksei 13 vuotta voisi olla hyvä avioitumisikä. Täälläkin on lain mukaan silloin sallittua mennä sänkyyn. On parempi mennä naimisiin”, Khodr totesi. Imaami Chehab myös väitti vihkineensä 14-vuotiaan tytön avioliittoon erikoisluvalla. Tällaiset erillisoikeudet myös Muukkonen soisi muslimeille polysentrisen oikeusjärjestelmän nojalla.

Islamissa uskonto ja maallinen valta eivät ole toisistaan erillisiä samalla tavalla kuin lännessä. ”Sovittelulautakunta” edustaa rinnakkaista oikeusjärjestelmää, joka ei noudata länsimaisia oikeusperiaatteita kuten sukupuolten tasa-arvoa.
Puhdasoppisen islamilaisen käsityksen mukaan sharia on ainoa legitiimi oikeuskäytäntö koko maailmassa ja se koskee yhtä lailla muslimeja ja ei-muslimeja. Sitä ei Muukkonen tunnu ymmärtävän, vaan luulee, että ”kun kunkin uskonnon omat erityispiirteet sallittaisiin lainsäädännön tasolla, ei niin suurta tarvetta ’totaaliseen vallankumoukseen’ valtasuhteiden muuttuessa olisi. Sopeuttamalla jo nyt toimintojamme, voisimme turvata myös oman tulevaisuutemme.”

Muukkonen pelkää islamisaatiota ja haluaa alistua jo ennen sen täydellistä toteutumista, jotta turvaisi oman tulevaisuutensa. Kuulostaa ihan opportunistisen poliitikon arkkityypiltä. Minä toimin sen puolesta, että Eurooppa ei islamisoituisi enkä tule koskaan alistumaan. Sellaista Muukkonen ei voi sietää. Kansalaiskeskustelua kun olisi käytävä ”monikulttuurisuusmyönteisyyden hengessä”, ts. islamisaatiomyönteisessä hengessä.

Muukkonen perustelee sharian käyttöönottoa sillä, että ”Briteissähän se on luotu yhdeksi riidanratkaisumuodoksi. Tällöin asianomistajariita voidaan ratkaista sharia tuomioistuimessa jos molemmat osapuolet sen hyväksyvät”. Se pitää paikkansa. Islamilaisen oikeuden vakiinnuttua Britanniassa annettiin lopulta shariatuomioistuimille oikeus tehdä päätöksiä, joiden voimaansaattamiseksi voidaan käyttää koko Britannian oikeusjärjestystä. Islamilainen laki, joka aluksi perustui vapaaehtoisuuteen, perustuu nykyään myös pakkovaltaan. Nyt maassa toimii yli 85 shariatuomioistuinta.

Olen todennut, että ”tilanne on siitä erikoinen, että sharia-lain läpiajamiseen ei ole juuri tarvittu muslimien painostusta. Sinisilmäisen suvaitsevat länsimaalaiset ihmiset – – tekevät sen heidän puolestaan”. Muukkosen kaltaiset ihmiset todistavat väitteeni paikkansapitäväksi.

Muukkosen kaltaista islamisaation edessä alistujaa kutsutaan dhimmiksi. Hän ei puhu todellisesta integraatiosta, vaan loisi monikulturismin nimissä Suomesta pikku-Lähi-idän.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu