Ehdokkaanne 2011 eduskuntavaaleissa

Eduskuntavaalitiedote 3.6.2010

Hyvät ystävät, kannattajat, toimittajat ja muutoin vain tätä mielenkiinnolla lukevat. Ilmoitan asettuvani ehdolle 2011 eduskuntavaaleissa Uudenmaan vaalipiirissä Perussuomalaisten ehdokkaana. Ehdokkuuteni varmistui eilen pidetyssä Uudenmaan piiritoimikunnan kokouksessa. Ehdokkuus on suuri kunnia ja pyrin olemaan sen arvoinen parhaan kykyni mukaan.

Poliitikkoja kuuntelemalla voisi luulla, että Suomi on tänään täydellinen, mutta elämme pysähtyneisyyden yhteiskunnassa, lumedemokratiassa. Eliitti sanelee ja kansa vikisee. Maassa muka rauha ja ihmisillä kaikki hyvin. Tavalliset suomalaiset on todellisuudessa unohdettu. Suomi on vauraampi kuin koskaan, mutta tuloerot ovat myös suuremmat kuin koskaan.

Perheiden arkea ei tueta riittävästi. Ahkeria suomalaisia laitetaan kilometritehtaalle syystä ja syyttä laman varjolla. Nuoret kärsivät korkeasta työttömyydestä, lukuisista mielenterveysongelmista ja päihteiden liikakäytöstä. Useissa kodeissa vanhemmilla on tänään lohduton olo. Kuka heitä lohduttaisi?

Suomi on todella pudonnut puusta. Tämän kaiken keskellä usea tavallinen suomalainen jättää äänestämättä ja antaa hiirten hyppiä pöydällä. Kukaan ei uskalla tarttua härkää sarvista. Puhua niistä asioista, joista ei kuulemma saisi puhua. Blogikirjoituksiani lukeneet tietävät, että valttini ovat suorapuheisuus ja poliittinen epäkorrektius, mutta ei vailla asiaperusteita. En vihaa ketään, mutta en myöskään kumarra kenenkään sellaisen edessä, joka ei ole sitä ansainnut. Jos siihen kaadun, teen niin saappaat jalassa.

Haluan jättää jälkipolville Suomen, joka on hyvinvoiva, turvallinen ja omanarvontuntoinen kansallisvaltio. Suomen, jonka länsimaalaiset arvot juontavat juurensa kristilliseen etiikkaan ja antiikin filosofiaan. Useat puolueet kautta Euroopan ovat ottaneet uudeksi kylmän sodan jälkeiseksi kiintotähdekseen monikultturismin, ajatuksen eri kulttuurien toisiaan rikastavasta yhteiselosta yhden valtion sisällä. Euroopassa vallalla oleva kulttuurirelativismi on antanut pikkusormen kulttuureille, joiden arvot eivät vastaa länsimaista oikeustajua ja arvoja. Suomalaisten on uskallettava arvostaa kulttuuriaan ja vaadittava sen ja maamme lakien kunnioittamista myös maahantulevilta.

Vaaliteemojani haluan vielä suunnitella yhdessä tukiryhmäni kanssa, mutta jollain tavalla mukana tulevat olemaan politiikan kunniallisuuden palauttaminen, nuorisotyöllisyyden edistäminen, maahanmuuttopoliittiset linjaukset ja kielipolitiikan uudistaminen esimerkiksi opintojen valinnanvapautta korostamalla. Kyllä, vastustan ehdottomasti pakkoruotsia, korkeakoulujen kielikiintiöitä ja virkamiesruotsia.

Perussuomalaiset saa Uudenmaan vaalipiirissä todennäköisesti 3-4 kansanedustajanpaikkaa. Puolueen kannatuksen voimakkaan kasvun vuoksi ennustaminen on vaikeaa, mutta se tarkoittaa samalla sitä että yllätyksiä on luvassa. Suorapuheisella, nuorekkaalla ja raikkaalla kampanjalla voin nousta puulaakisarjasta piirimestaruuteen. Kultaa lähdetään hakemaan, sanoi renki kun tansseihin läksi.

Kaikki apu on tarpeen, joten tue kampanjaani yksinkertaisesti liittymällä Facebook-ryhmääni. Mikäli haluat liittyä tukiryhmääni ideoimaan teemojani ja auttamaan käytännön vaalityössä, ota rohkeasti yhteyttä. Kerro myös ehdokkuudestani tutuille ja tuntemattomille.

Winston Churchillin sanoin voin tässä vaiheessa luvata vain verta, uurastusta, hikeä ja kyyneleitä. Kukaan meistä ei pärjää yksin, mutta yhdessä voimme tehdä ihmeitä.

Simon Elo

Valtiotieteiden kandidaatti, eduskuntavaaliehdokas (ps.)
Espoo

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu