Sisäänrakennettu ongelma

Tukholman terrori-iskun kohdalla ei kirjoiteta suurin otsikoin siitä, että miksiköhän tällaisia iskuja tapahtuu ja kuinka
monta viatonta tässäkin olisi voinut kuolla, vaan siitä, kuinka
kamalasti
isku aiheuttaa islamofobiaa.

Median poliittinen korrektius osoittaa voimansa.

On väärin yhdistää isku kaikkiin muslimeihin, mutta vain loogista yhdistää se islaminuskoon. ”Yksittäisiä terrori-iskuja” on tehty sen nimissä liikaa, jotta asian voisi ohittaa olankohautuksella.

Eräät ovat vaatineet Suomessa imaamien valtiollista koulutusta. Sen kannattajat sanovat, että siten voitaisiin paremmin valvoa annettua opetusta. Imaamikoulutuksen puoltajat siten myöntävät, että islamissa on jokin sisäänrakennettu ongelma, sillä mihin valtiollista valvontaa muutoin tarvittaisiin?

”Emme voineet kuvitella, että tällaista voisi tapahtua Ruotsissa. Tämä vahingoittaa islamia”, Tukholman moskeijan puheenjohtaja Mahmoud Kalfi totesi.

Kalfi on asian ytimessä. Tällaiset iskut väistämättä vahingoittavat islamin julkisuuskuvaa. Islaminuskoisten yhteisö ei kuitenkaan näytä onnistuvan niiden hillitsemisessä ja on niin pihalla tapahtumista, että ei olisi uskonut moisen tapahtuvan Ruotsissa.

Kiitokset Iltalehdelle siitä, että se uskaltaa kertoa osan totuudesta – iskussa olisi voinut kuolla satoja viattomia ihmisiä.

Se uutinen oli hiuskarvan varassa emmekä voi sallia, että se toteutuu.

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu