Perussuomalaisten Facebook-taival

Perustin Perussuomalaisten Facebook-ryhmän viime vuoden loppupuolella ihan yksinkertaisesti siitä syystä, että sellaista ei vielä ollut. Veikkasin ryhmälle olevan tilausta – ajatus on osoittautunut oikeaksi.

Täytyy myöntää, että uskoin olevan hienoa, jos ryhmä yltää viiteensataan jäseneen. Meillä ei ole ollut resursseja mainostaa puolueen ryhmää tai puffata sitä millään muullakaan tavalla. Ainoa keinomme on ollut ahkera uutispäivitys.

Nyt ryhmällä on lähes 4500 jäsentä – melkein yhtä paljon kuin puolueella on jäseniä. Perussuomalaiset on Facebookin suurin suomalainen puolue.

Nousu on ollut valtava ja kuvastaa omalta osaltaan puolueen kannatuksen yleistä trendiä. Meidät ovat löytäneet yhä enemmän myös nuoret aikuiset ja opiskelijat, jotka käyttävät enemmän nettiä. Sama näkyy puolueelle tulevissa jäsenhakemuksissa. Toki Facebookin käyttäjien kasvavin ryhmä on vanhempi polvi.

Vihreät yrittävät epätoivoisesti päästä eroon siitä häpeästä, että Perussuomalaiset menivät heittämällä ohi sekä gallupeissa että sosiaalisessa mediassa. Perussuomalaiset eivät kuulemma ole sittenkään suosituimpia, koska Päivi Räsäsen tukiryhmässä on yli 6000 ihmistä.

Aiheetta saamastaan antikristuksen leimasta huolimatta Räsänen ei taida olla puolue.

Kumpikohan tuntuu vihreistä karvaammalta, Perussuomalaisten vai Räsäsen suosio?

Vihreät haluaisivat sysätä Perussuomalaiset syrjään Facebookin fanikuninkaan
paikalta.

Onnea vain yritykselle – Perussuomalaisten ryhmä sai eilen lähes 600 uutta jäsentä.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu