Alexander Stubbin ahdistavan fantastiset puheet

Ulkoministeri Alexander Stubbin mukaan maahanmuuttokeskustelu ahdistaa häntä. Stubb avautui tunnoistaan  Uussuomalainen työ 2011 -tilaisuudessa. Olin siellä panelistina.

Stubb totesi puheessaan, että ”Suomen pitää olla monikulttuurinen yhteiskunta”. Kysyin häneltä, että mitä hän vastaa eri mieltä oleville Merkelille, Sarkozylle, Cameronille ja myös Kokoomusnuorten puheenjohtajalle Wille Rydmanille. Kuulemma hän ei vastaa kokoomusnuorten puheista ja monikulttuurisuus on hänen mielestään rikkaus. Kannattaa kuulemma katsoa tarkemmin, että Merkel puhui Saksan maahanmuuttopolitiikan ongelmista. Ruotsin ja Venäjän vallan alla olimme kuulemma monikulttuurisia.

Ai, Stubb haluaakin monikulttuuria, joka kumpuaa miehitettynä olemisesta. Ehkä hän on siksi Eurostoliiton vankka kannattaja.

Stubb sanoi muitakin helmiä, joita eivät näköjään toimittajat osanneet bongata. Stubb kuulemma luuli, että Suomessa ”maahanmuutto on cool” ja ”kansainvälisyys on cool”. Fantastista! 

Maahanmuuttoministeri Astrid Thors on Stubbin mukaan tehnyt ”erinomaista työtä” ja Stubb kokee itsensä suomalaiseksi, mutta ”ei kansallismielisesti tai patrioottisesti”. Kreisibailausta!

Se toki näkyy vahvasti hänen poliittisessa linjassaan – Euroopan unioni ennen kaikkea.

Turun kaupungilta Mikko Lohikoski sanoi puheessaan, että kilpailutuksessa yksi kriteeri voisi olla yrityksen ”monikulttuurisuusaste”. Kansanedustajana tekisin kaikkeni, että moisille ajatuksille ei korvaa lotkauteta.

Paneelissa ehdotin, että Suomessa otetaan käyttöön kansalaisuus- ja kielitesti sekä pisteytysjärjestelmä, joita käytetään muun muassa Kanadassa. Paneelin puheenjohtajan mukaan Kanadan malli on ”opportunistinen”. Kannatan juuri sitä – maahanmuuttoa, joka hyödyttää sekä Suomea että tänne tulevia. Samalla kun vaaditaan enemmän niin on myös panostettava enemmän kieli- ja kulttuurikoulutukseen.

Stubb on suomenruotsalaisesta perheestä ja käynyt ruotsinkielisen
lukion. Stubb on ollut vaihto-oppilaana USA:ssa ja opiskellut
eliittiyliopistoissa USA:ssa, Lontoossa ja Pariisissa. Stubb on ollut
professorina Brüggessa, EU-duuneissa Brysselissä ja nyt ulkoministerinä
liikkuu diplomaattipiireissä. Stubbin vaimo on juristi Englannista.

Ei ihme, että monikulttuurisuus tuntuu hänestä niin fantastiselta.

Stubb ja Thors joukkoineen ahdistavat minua ja lukuisia muita
suomalaisia. Heidän moraalisäteilynsä on pahempaa kuin kymmenen
Fukushimaa.

Stubb on ulkoministeri, johon meillä ei ole varaa.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu