Kääpiöt hallitsevat Suomea, älykääpiöt Portugalia

Olisinko saanut asuntolainaani, jos olisin kutsunut pankinjohtajaa ”kääpiöksi, äärikonservatiiviksi ja minua kohtaan vihamieliseksi?”

Portugalin ex-presidentti luonnehti perussuomalaisia näillä sanoilla.

Kansantaloustieteen professorin Bengt Holmströmin mukaan ”euromaat ovat mukana eräänlaisessa rahanpesussa, jossa ne pesevät omaa mainettaan kriisimaiden kustannuksella”.

Meillä ei ole mitään syytä pelastaa Portugalin tai Kreikan älykääpiöpoliitikkojen mainetta.

Puheenjohtaja Timo Soini ennakoi tilanteen pari viikkoa ennen Portugalin kaatumista sanoen, että maa kaatuu ”viimeistään huhtikuun puolivälissä”.

Perussuomalaiset ovat EU-uskovaisille ”kääpiöitä”, koska ennustajanlahjojemme lisäksi me tiedämme, että ”pysyvä vakausmekanismi on liittovaltiorakenne”.

Sitä me kääpiöt emme voi hyväksyä, vaikka EU:n jättiläiset sanoisivat mitä.

Kumma se on sellainen suomalainen kääpiö, joka saa 19 prosentin kannatuksen.

Sellainen kääpiö on hallitusneuvotteluissa takanaan ne sadat tuhannet, jotka valitsivat itselleen 39 edustajaa ympäri Suomen.

EU-politrukkien mielestä Suomessa lienee noin 560 000 kääpiötä.

 

Ps. Sain eduskuntavaalien tarkistuslaskennan mukaan 1241 ääntä. Tavoitteeni oli ensikertalaisena saada yli tuhat ääntä, mikä onnistui. Kiitos kaikille äänestäneille ja kampanjassa tukeneille! Työ jatkuu!

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu