Irtisanoudun Kataisen Takinkääntöhallituksesta

Jyrki Kataisen kokoonpanolla on selkeä nimi ja identiteetti – ”Takinkääntöhallitus”.

Herra varjele mikä rasahdus. Mikä se oli? Paavo Arhinmäen selkäranka!

Arhinmäki vielä vappupuheissaan ilkkui, miten Timo Soinilla ”napit vain lentelevät”, kun hän kääntää takkiaan.

En ihmettele, että jos ihmiset pohtivat äänestämisen mielekkyyttä. Vaalien jälkeen hallitusneuvotteluissa on yksi suurimmista häviäjistä vihreät ja hallituksen kolmasti kieltänyt Anni Sinnemäki sekä takkinsa napit paukauttanut vasemmistoliitto.

Käynnissä on keskustan Timo Laanisen mainostamat takinkäännön SM-kilpailut, mutta vähän eri suunnassa kun hän ounasteli. Perussuomalaiset teki oikean ratkaisun, jossa ei ole kyse vain Portugali-tukipaketista. Emme voi hyväksyä myöskään väliaikaista ja pysyvää vakautusmekanismia, sillä ne vievät liittovaltiota kohti.

Euroopan liittovaltion hyväksyminen olisi Perussuomalaisille sama kuin vihreät siunaisivat ydinvoimaloita kaksin kappalein. Ai niin, ne teki sen jo.

Enää puuttuu, että kristillisdemokraatit nielaisevat sukupuolineutraalinmikälien sateenkaarineen päivineen. Ota Katainen vielä keskusta mukaan, kuten Paavo Väyrynen kovasti toivoisi, niin Suomi saa Perussuomalaisten vastaisen liiton (SVL).

Näköjään hallitus voidaan tehdä millä pohjalla tahansa, kunhan ei vain vaikuta siltä, että Perussuomalaisille annettaisiin periksi. Niin, mitä syytä olisi antaa missään periksi puolueelle, jonka kannatus nousi 4,1 prosentista yhdeksääntoista? Ja jonka kannattajista 90 prosentille nimenomaan EU-kriittisyys oli tärkeä syy äänestää?

Sehän oli vain poliittinen työtapaturma, joka
korjataan nopeasti kansan mielistä antamalla köyhäinapua
Portugalille samalla kun kotimaan kasvavaa köyhyyttä lakaistaan pois Kallion
kaduilta.

Ainoa vastavoima on nyt luonnollisesti gallupeissa Suomen suurin puolue.

Nykyään kun on muodikasta irtisanoutua kaikesta, niin ensimmäisenä irtisanoudun tästä farssihallituksesta.

Irtisanoudun myös ruotsalaisista jääkiekkoilijoista, englantilaisista aamiaisista, Talibanista, kadonneista sukista, Vladimir Putinin paidattomista kuvista ja ennen kaikkea surusilmäisistä vihreistä akateemisista naisista.

Jos jokin unohtui, niin siitä vain vaatimaan irtisanoutumista. Säännöt ovat selkeät – vaatimus saa olla täysin absurdi ja mennä sellaiselle henkilöllle tai taholle, joka ei oikeastaan vaatimukseen mitenkään liity.

Vaatimus laitetaan vaikka avoimen, muodikkaasti Facebookin kautta lähetetyn kirjeen kera. Mieluiten niin, että samaan aikaan ilmoittaa hakevansa varapuheenjohtajuutta tai muuta vastaavaa tointa. Eikä haittaa, jos jokin toinen tuttu surusilmä sattuu olemaan toimittajan hommissa.

Modernin Hyvän Ihmisen ™ täytyy maksimoida hyveellisyyden julkisuusarvo.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu