Martti Luther kääntyisi haudassaan

 

Helsingin luterilainen piispa Irja Askola sai seurata muslimimiesten rukoushetkeä ”takana, mutta samassa tilassa kuitenkin”. Hän koki sen ”suurena luottamuksen osoituksena”.

Kun muslimimies päästää kristityn naisen samaan rukoustilaan, sitä näköjään pidetään niin suurena myönnytyksenä, että yhteistyölle avautuu paremmat mahdollisuudet kuin omien uskonveljien ja sisarten kanssa.

Askola nimittäin antaisi kirkon tiloja Suomen islamilaisen yhdyskunnan käyttöön.

Samaan aikaan Espoonlahden seurakunta ei anna Luterilaiselle evankeliumiyhdistykselle eli SLEY:lle messutiloja. Perusteena oli se, että SLEY ei hyväksy naispappeutta. Tämä on vain yksi esimerkki.

Askola haluaa häätää kirkosta naispappeuden vastustajat ja mielellään
myös perinteisen avioliittokäsityksen kannattajat, mutta häntä ei
haittaa se, että muslimeilla ei ole naisimaameja tai homoliittoja. Ja jos haluaa kuulla poliittisesti korrekteja vastauksia, en suosittele näitä asioita myöskään heiltä tivaamaan.

Saihan Askola, nainen, sentään istua samassa tilassa. Takana. Oli se vain koskettavaa.

Luterilaisuuden oppi-isä Martti Luther piti islamia paholaisen aseena sekä nimitti Muhammadia ”piruksi ja Saatanan esikoislapseksi”.

Ajatuksiensa vuoksi Luther joutuisi nykyään oikeuden eteen ja kirkko irtisanoutuisi hänen puheistaan.

Hei, mutta niinhän Lutherille kävi jo 1500-luvulla, tosin vähän muista puheista ja katolisen kirkon toimesta.

Mosab Hassan Yousef, Hamasin perustajan poika, toteaa MTV3:n haastattelussa, että ”Muhammed itse tappoi ne jotka eivät uskoneet häneen, käynnisti sotia, valloitti sivilisaatioita ja hänen tavoitteensa oli luoda maailmanlaajuinen islamilainen valtio. Muhammedin käytöksestä ymmärrämme islamin todellisen luonteen.”

Karhuvaara käyttäytyy haastattelussa journalististen ohjeiden vastaisesti, erittäin tökerösti ja ylimielisesti. Kumpikohan tuntee islamin paremmin, suomalainen aamutelevisiotoimittaja vai entinen Hamasin taistelija?

Raamatussa sanotaan, että Jeesus on ”tie, totuus ja elämä”. Kukaan ei
pääse Isän luokse muuta kuin Hänen kauttaan. Kristinusko ei tee asiassa
kompromissia.

Yousef toteaa, että ”tänään olen Jeesuksen Kristuksen seuraaja, ja
tavoitteeni on paljastaa islamin valheet ja siten auttaa omaa kansaani
näkemään valo ja Jeesuksen Kristuksen rakkaus.”

Oli Raamatun tai Yousefin ajatuksesta mitä mieltä tahansa, niin on surkuhupaisaa, että entinen Hamasin taistelija puolustaa kristinuskon opetuksia paremmin kuin luterilainen piispa.

Siihen kiteytän Suomen luterilaisen kirkon surkean tilanteen.

Eikä valtio ole pekkaa pahempi – Kimmo Sasi (kok), silloinen perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja, ehti jo esittää sharialainsäädännön käyttöönottoa.

Älkää vain sanoko, että sellaiset päättäjät, kuin kansakin.

Kyllä me parempaan pystymme.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu