Kepumafia ja Kokoomusoligarkit historiaan

Vihreiden kansanedustaja Osmo Soininvaara kirjoitti viime vuoden lokakuussa blogissaan,
että ”mitataan huono-osaisuutta millä mittarilla hyvänsä,
perussuomalaisten kannattajakunta edustaa huomattavan huono-osaista
joukkoa verrattuna minkä muun puolueen kannattajakuntaan hyvänsä.”

Soininvaara on varoittava nimi ideologille, jonka puolue on täydellisen kujalla Soinin vaarasta.

Perussuomalaisten ”huomattavan huono-osainen joukko” vastaa tulotasoltaan keskivertosuomalaista. Helsingin Sanomat on tosin mattimyöhänen, sillä asia oli jo tutkittu Suomen Kuvalehden toimesta ansiokkaasti ennen eduskuntavaaleja.

Vihreät on ajatuksiltaan kokoomuksen puisto-osasto, jos 30-50 000 euroa vuodessa tienaava on heille ”huomattavan huono-osainen”.

Tutkimuksessa ilahduttaa vankka kannatus opiskelijoiden parissa. Nuoret haluavat selkeitä ajatuksia ja periaatteita. Politiikka on viimein seuraamisen arvoista myös nuorille. Aion seurata tarkalla silmällä sitä, että sitooko hallitus opintotuen indeksiin vai ei. Nuorten eduista ei ole pitänyt huolta kuin toinen nuori – sen on historia osoittanut.

Toisaalta vaikka Perussuomalaiset saisivatkin äänensä Soininvaaraa mukaillen päähän potkituilta, niin so what?

Jokainen ääni on yhtä arvokas, jokainen ihminen joka sen antaa samanarvoinen.

Se on yksi asia, jossa meillä on todellinen tasa-arvo – jokaisella on yksi ja yhtäläinen ääni. Keskustan rappiotila johtuu ensisijaisesti siitä että ihmiset näkivät, että liikemiehet ostivat vanhoilta puolueilta ”äänen” vaikuttaa tavallisia äänestäjiä vahvemmin politiikkaan.

Vaalirahakohu oli suuri syy sille, että miksi minä lähdin mukaan politiikkaan.

Keskustan satraapit ja Kokoomuksen eurostoliittolaiset ovat hätää kärsimässä, sillä 2012 kuntavaaleissa poliittiset mannerlaatat järisyttävät suomalaisia kuntia ennennäkemättömällä voimalla.

Lakeuksilla, tuntureilla, turuilla ja toreilla puhaltaa perussuomalainen puhuri.

Suomalaiset eivät hyväksy politiikkaa, jossa mattikukkaroisten euromaiden tukeminen menee kuntalaisten peruspalvelujen edelle. Miljardit Kreikalle, ei senttiäkään rappeutuneelle vanhustenhoidolle.

Kuntavaaleissa on kultainen tilaisuus äänestää maakuntien Kepumafia ja kaupunkien Kokoomusoligarkit historiaan.

Keskusta tulee menettämään satoja valtuutettuja ja valta-asemansa useissa kunnissa.  Se on tervettä, koska se on demokraattinen vallankaappaus. Perussuomalaiset on syrjäyttänyt Keskustan.

simonelo

Kahden pojan isä. Espoon kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vapaata markkinataloutta kannattava tolkun oikeistokonservatiivi. Autoilija. Videopelaaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu