Oppositiopuolueiden nuorisojohtajat: Perussuomalaiset ja Keskusta vahvempaan oppositioyhteistyöhön

Nyt on opposition aika iskeä hallitukselle hanakammin hanttiin. Perussuomalaisten ja Keskustan on tehtävä vahvempaa yhteistyötä niissä kysymyksissä, joissa löytyy yhteinen linja. Kunta- ja puolustusvoimauudistusten välikysymyksissä on jääty istumaan vanhoihin poteroihin.

”Hallituspirua on otettava tiukasti kiinni sarvista. Virkkusen kuntauudistus romuttaisi suomalaisen lähidemokratian. Maakunnan kokoinen kunta Karjalaan on kuolleena syntynyt ajatus ja espoolaisena en luovu kaupunkimme itsenäisyydestä,” Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Simon Elo toteaa.

Kun oppositio tekee vahvaa yhteistyötä, heikommat hallituspuolueet joutuvat puun ja kuoren väliin. Kataisen hallituksen esittämissä kuntien ja puolustusvoimien uudistuksissa kokoomus vie muita hallituspuolueita kuin litran mittaa. Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä on jo hajonnut, koska on demareiden vuoro?

”Puolustusvoimien uudistuksessa pikkusieluinen kielipolitiikka on mennyt kansallisen turvallisuuden edelle. Kotikaupunkini Kauhavan miljoonainvestoinnit saanut Lentosotakoulu suljetaan, mutta Dragsvik porskuttaa,” Keskustanuorten puheenjohtaja Antti Kurvinen ihmettelee.

Oppositiopuolueiden nuorisojohtajat uskovat, että puolueiden johdon on istuttava yhteisen pöydän ääreen ja keskusteltava asiat halki. Kataisen hallitus on juuri niin heikko kuin miltä se näyttää.

”Jyrki Katainen on Arkadianmäen Andropov – valtakausi on lyhyt, mutta vahingollinen,” puheenjohtaja Elo sivaltaa.

 

(Perussuomalaisten Nuorten ja Keskustanuorten puheenjohtajien yhteiskannanotto 27.2.2012)

0
simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu