Kiitos espoolaisille äänestäjille – työ jatkuu

Espoossa oli eilen valtuustokauden ensimmäinen kokous. Espoon kaupunginvaltuusto päätti antaa minulle luottamuksen toimia kaupunginhallituksen ja sen alaisen konsernijaoston jäsenenä valtuustokaudella 2021-2025.

Olen erittäin kiitollinen jokaiselle minua kesäkuun kuntavaaleissa äänestäneelle 715 espoolaiselle. Ajan valtuustossa lupaukseni mukaisesti talousoikeistolaista linjaa ja edistän esimerkiksi pientalorakentamista.

On suuri kunnia saada edustaa kaikkia äänestäjiäni valtuustossa kokoomuksen kaupunginvaltuutettuna. Lisäksi voi sanoa, että edustan erityisesti kotialueeni Pohjois-Espoon asukkaita yhdessä Liisa Kivekkään (sd.) ja Ari Ampujan (ps.) kanssa. Erityisen iloinen olen että sain kotialueeltani Niipperistä kaikkien puolueiden ehdokkaista eniten ääniä, 172 ääntä, ja Kalajärveltä kolmanneksi eniten ääniä, 71 ääntä. Pohjois-Espoossa asuu noin 12 000 asukasta, joten alueelta on yksi valtuutettu 4 000 asukasta kohti.

Lämmin kiitos joukkueelleni kokoomukselle. Hyvät kokoomuslaiset, annoitte minulle tukenne ja mahdollisuuden. En unohda sitä koskaan ja teen parhaani joukkueen puolesta. Haluan kiittää myös perhettäni ja läheisiäni. Ilman rakkauttanne ja tukeanne en olisi jaksanut viime vuosien poliittista erämaata. Olette peruskallioni.

Kaikille: olkaa rohkeasti yhteydessä Espoota koskevissa asioissa.

simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu