Tulojen ja arvojen tasaaminen vaatisi suvaitsemattomuutta

Suvaitsevaiset päättäjät ovat vastuussa koulukiusaamisesta, tuloerojen kasvusta, nuorisoväkivallasta, jengeistä,… Päättäjät uskottelevat itselleen, että kaikki uskonnot ovat tasa-arvoisia, että kaikki kulttuurit ovat tasa-arvoisia ja että kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia. Enää puuttuu se vihoviimeinen tasa-arvoisuuden julistus; ”kaikki työt ovat tasa-arvoisia”.

Päättäjät eivät kuitenkaan koskaan pysty ajattelemaan oman työnsä olevan samanarvoista kuin vaikka lammaspaimenen työ, koska päättäjät ovat ensisijaisesti omaa etuaan ajavia ahneita, joiden koko elämä perustuu siihen, että he voivat omien korvasyyhyjensä mukaan väittää maailmasta mitä tahansa, joka tuottaa heille itselleen helpon elämän.

Uskonnot, ihmiset ja kulttuurit ovat saman arvoisia — vain siinä tapauksessa,

että uskonnoissa ei ole pappeja, imaameja,…,

että kaikki kulttuurit ovat itse kehittäneet rakettiteknologian ja

että kaikki ihmiset ovat samapalkkaisia!

 

Kaikki kaikkien uskontojen ”papit” julistavat vihaa, ylemmyyttä ja eriarvoisuutta:

IL, 25.3. 2012: ”Parisuhdeoppaasta nousi kohu: ”Hakkaa vaimoa kepillä tai vedä korvista”

http://www.iltalehti.fi/nainen/2012032515368754_na.shtml

 

Päättäjät eivät voi kuitenkaan tunnustaa esimerkiksi islamin olevan pohjimmiltaan vihan uskonto, koska päättäjät itse julistavat olevansa eriarvoisia vaatiessaan itselleen mielettömiä etuisuuksia ja etuoikeuksia. Ei ole mitään periaatteellista eroa julistaa olevansa paremman palkan arvoinen sen kanssa, että julistaa olevansa oikeauskoinen, lähempänä Alkulähdettä,…

<a href="http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/85802-%E2%80%9Dnuorisojengeilla-on-jo-hallussaan-aseita%E2%80%9D”> Suomessa päättäjät kieltäytyvät uskomasta, että eriarvoisuuden ja köyhyyden kasvaminen johtaa väistämättä syrjäytymiseen ja jengiytymiseen

 

Eriarvoisuus kasvaa aina siellä, missä suvaitaan moniarvoisuutta. Suurista uskonnoista on voinut kasvaa suuria vain alueilla, missä ne eivät ole suvainneet muita uskomuksia. Moniarvoisuus ei voi milloinkaan olla tasa-arvoisuutta. On uskomatonta, miten päättäjät kieltäytyvät huomaamasta, että maahanmuuttajia on mahdotonta kotouttaa, jos maahanmuuttajien sallitaan opettavan täällä omia kulttuurejaan ja uskontojaan, jotka ovat kehittyneet sellaisiksi vain suvaitsemattomuudessa.

Päättäjien motiivi sallia eriarvoisuus johtuu siitä, että muutoin he eivät voisi perustella itselleen omaa paremmuuttaan ihmisinä. Uskontojen ”papitkin” hyväksyvät silmää räpäyttämättä ihmisten eriarvoisuuden arjessa, koska ”pappeus” katsotaan jo sinänsä paremmuudeksi. Ovathan ”papit” omasta mielestään tietoisempia Jumalasta ja välimiehiä Jumalan ja tavallisen ihmisen välillä.

 

Ihmisen arki ei ole julistuksissa, vaan kulttuurissa, arvoissa ja työssä. Hyveellisimpikään julistus ei koskaan näy ihmisen arjessa, koska hän joutuu väkisin elämään kulttuurinsa arvojen mukaista elämää, missä eriarvoisuus kukoistaa palkkataulukoissa ja uskomuksissa.

 

Kun kansalla on vain yksi kulttuuri, niin silloin ihminen on kulttuurisesti täysin tasa-arvoinen muiden kanssa, eikä monokulttuurissa elävä ihminen tarvitse tasa-arvon julistamista. Mutta jos kansa on monikulttuurinen, niin silloin ihmiset joutuvat kokemaan vastaavaa eriarvoisuutta, mitä aiheuttaa rikkaiden rikastuminen ja poliitikoiden oman edun tavoittelu, eikä silloinkaan mikään julistus poista eriarvoisuutta, koska arjen eriarvoisuus johtuu huonojen arvojen suvaitsemisesta.

 

Ihmisten tasa-arvoisuuden tavoittelu vaatisi ehdottomasti tuloerojen pienentämistä, ja kulttuurien yhdenmukaistamista –koska kulttuurit ovat kehittyneet arvoiltaan vastaavalla tavalla kuin ammattien arvostuksetkin; 

Kulttuurien välinen kuilu kasvaa siellä, missä julistetaan suvaitsevaisuutta erilaisia kulttuureja kohtaan. Tuloerot kasvavat siellä, missä julistetaan suvaitsevaisuutta rikkaita kohtaan.

Me emme voi suvaitsemisella vähentää tuloeroja. Vastaavasti me emme voi suvaitsemisella vähentää eriarvoisuutta. Suvaitseminen ei tee uskonnoista ja kulttuureista tasa-arvoisia, vaan juuri suvaitseminen saa aikaan kansojen keskuuteen uskonnollisia, rahallisia ja kulttuurillisia kuiluja, joka ilmenee jengiytymisenä, rikkaina, köyhinä, …

 

Lopuksi se tärkein ajatus: Mikä tahansa uskonto on voinut kehittyä suureksi vain ollessaan täysin suvaitsematon alueellaan olevia muita uskomuksia kohtaan. Jos siis suvaitaan uskontoja, niin silloin suvaitaan suvaitsemattomuutta, koska jokainen uskonto haluaa edelleen levittäytyä ja haluaa edelleen olla suvaitsematon muita uskomuksia kohtaan. Maailmassa ei voisi olla yhtään uskontoa, jos uskovaiset olisivat suvaitsevaisia. Monikulttuurisuudessa uskonnot taistelevat suuruudesta tismalleen samalla periaatteella, miten markkinataloudessa yritykset taistelevat markkinaosuuksista; jokainen uskonto pyrkii monopolin asemaan, eikä sitä pyrkimystä voi estää millään ihmisoikeuksien julistamisilla, vielä vähemmin suvaitsemisella.

Uskovaiset eivät koskaan lotkauta korvaansakaan tasa-arvoisuusvaatimuksille, joka on yksi yhteen sen kanssa, ettei yksikään rikas pysty ajattelemaan muuta kuin omaa rikastumistaan.

 

Tämä on täysin analoginen sen kanssa, mitä juuri parhaillaan tapahtuu rahamaailmassa; joka ikinen rikas katsoo, että hän on edelleenkin köyhä, eli kaikki rikkaat haluavat tuloerojen jatkuvasti kasvavan. Maailmassa ei voisi olla tuleroja, jos päättäjät olisivat aidosti suvaitsevaisia. Tämä on juuri sitä arkea, joka on täysin irti kaikista julistuksista, mitä ikinä uskonnoissa, perustuslaeissa ja YK:ssa on julistettu.

 

Maailma ajautuu vääjäämättä konflikteihin niin kauan, kun meiltä puuttuu työn tasa-arvon julistus, eikä päättäjät pysty julistamaan työn (arjen, suom. huom.) tasa-arvoa niin kauan, kun he omia etuoikeuksia tavoitellessaan julistavat suvaitsevaisuutta suvaitsemattomille; rikkaille ja muille uskovaisille.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu