Leimamerkki versio 2.0

Vasemmisto vaati viime vuonna kaikkia tunnustamaan suvaitsevaisuutta. Vasemmisto halusi merkitä rasisteiksi kaikki ne, jotka eivät tunnusta vasemmiston rustaamaa lausetta. Kyseessä oli äärimmäisen törkeä yritys leimata vihollisiksi kaikki ne, jotka eivät ajattele tismalleen niin kuin vasemmisto vaatii…

Helsingin Poliisin johtaja sanoi, ettei motskarijengiläisiltä missään nimessä pidä kieltää liivejä, koska muutoin suomalaiset eivät voisi tunnistaa liivimiehiä katukuvasta. Tämä ei ollut niin paha ihmisten leimaamisoperaatio, mitä oli vasemmiston ajama rasismin vastainen julistus, johon kaikkien olisi pitänyt osallistua, jotta vasemmisto olisi pystynyt leimaamaan muut.

Sitten meillä on nämä sinipukuiset, jotka myös ovat leimattuja. Heillä on jopa heijastavat hihamerkit, jotta ihmiset varmasti tunnistaisivat heidät.

On meillä paljon muitakin leimattuja ihmisiä. Kolmen viikon kuluttua esimerkiksi katukuvaan ilmestyy tuhansittain valkolakkisia, joilla on valkolakkisuuden johdosta oikeus ryypätä kaduilla ja sotkea kaikki puistot. 

Meillä on myös etnisiä ryhmiä, jotka itse tieten tahtoen haluavat pukeutumisellaan leimaantua suomalaisista erottuviksi niin arkena kuin viikonloppuisinkin. Suvaitsevaiset jopa vaativat, että valtion verorahoista on kustannettava niille vaaterahat, jotta he voisivat tulevaisuudessa olla vieläkin selvemmin suomalaisista erottuvia, sillä leimaantumisvälineillä on taipumus kehittyä ja muuttua.

 

Koska on täysin sallittua leimaantua suomalaisista erottuvaksi, niin silloin sellainen leimaaminen ei voi olla millään tavoin vastoin suvaitsevaisten ajatusmaailmaa. Täten ehdotan, että jokainen suomalainen leimaa itsensä suomalaiseksi jollakin omituisella tavalla. Ja aikaa myöten jokin niistä tavoista muodostuu kansalliseksi tavaksi. Mustaan 150 litran jätesäkkiin pukeutuminen olisi yksi hyvä leimaantumismuoto, koska d-vitamiinipillerit ovat jo niin halpojakin, koska suomalaisia muutenkin pidetään lähinnä jätteinä.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu