Miljardit eivät tunnu missään, voivoivoi

En voi muuta kuin hämmästellä ihmisten typeryyttä. Aivan hirvee älämölö tuosta Kreikasta ja sille annetuista veloista. Mutta! Se ei tunnu Suomessa yhtään missään, vaikka koko Etelä-Eurooppa uppoaisi — onhan meillä kokemusta; Sonera osti ilmaa 24 miljardilla, joka oli täysin hukkaan heitettyä rahaa — eikä se tuntunut yhtään missään. Nyt meillä on Euroopan halvimmat nettiyhteydet, vaikka Soneran piti tienata ja vaikka Sonera tuhosi suomalaisilta kerättyjä varoja huikeasti enemmän, mitä nyt ihmiset vollottavat Kreikan tapauksessa.

Voisitteko ihan aikuisten oikeesti lopettaa vollottamasta täysin turhasta?

Antakaa sen Kreikan ottaa vaikka kiina-ilmiö ja painua huitsin nevadaan, niin täällä mikään ei muutu; samat vanhat ahneet saavat täällä edelleen miljoonansa ja samat köyhät saavat edelleen järsiä kyrsää

Soneralta suli Turkcell-potista 24 miljardia

http://m.taloussanomat.fi/?page=showSingleNews&newsID=200023480

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9346987

”– Poltin 40 miljardia Suomen markkaa yhdessä pikku tapauksessa. Olin Soneran Saksan umts-projektin projektipäällikkönä, kun ostimme koko rahalla lämmintä ilmaa Saksasta, Taatila sanoo.”

http://kauppa.tietosanoma.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Tietosanoma/Products/9518843651

”Miten hävisivät Soneran miljardit Pekka Peloton”

 

Nokian arvostakin tippui tuosta noin vain 50 miljardia, eikä Suomi ole siitäkään kaatunut; Joka vuosi yritykset ja poiitikot kämmivät miljardeja, mutta kukaan ei sano niistä, että se aiheuttaa Suomeen superlaman, kaikki kaatuu, tuotski lentää, kioskit räjähtää,… Haistakaa jo pellet sitä itteään. Te yksinkertaisesti jätätte ihmisen luovuuden täysin huomiotta; te luulette, että kreikkalaisilla ei ole mitään potentiaalia hoitaa homma kotiin; Te  olette rasisteja, koska te pidätte kreikkalaisia aivottomina.

Antakaa Kreikan kaatua, ja antakaa vaikka kaikkien kaatua, koska ihmisillä on typerä taipumus nousta aina ylös, eivätkä he jää makaamaan, vaikka te asiantuntijat sitä niin hartaasti toivottekin.

 

PS. Sonera oli UMTS-ilmakauppojen aikaan valtio-omisteinen, eli se oli veronmaksajien rahaa kahdellakin tavalla, jota meni niihin ilmakauppoihin monin verroin enemmän, mitä te siantuntijat nyt vollotatte.

http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2008/11/sonera-saksalaista-ilmaa-43-miljardilla.html

 

Koska maailmankaikkeudessa on tasan yksi ainoa periaate, niin siitä huomataan, että poliitikot http://www.geocities.ws/sinenmaa/texts/periaate.html ja heidän hännystelijänsä Wall Streettiä myöten oikein himoitsevat toivoa, että koko maailma kaatuisi, jos Kreikka kaatuisi – joka on tismalleen samanlainen toivomus, mitä toivovat maahanmuuttokriitikot; että jos tänne vielä otetaan lisää muslimeja, niin koko länsimaailma romahtaa.

 

Josko edes tuo ilmiselvä samankaltaisuus EU-herrojen ja EU-vastustajien välillä edes vähän saisi aikaan siellä puolen ruutua jotakin ajatusta.

Myös Koivisto toivoi aikoinaan,että jos NL kaatuu, niin koko maailmaa kaatuu, ja siksi Koivisto piti viimeiseen saakka NL:llää pystyssä. Mitä sitten tapahtui?

Tänään täällä on hurumykke toivojia, jotka toivovat, että jos Soini kaatuu, niin koko perussuomalaisuus kaatuu-oi oi oi,. Jos kaivokset kansallistettaisiin, niin koko kapitalismi kaatuu-voi voi voi. Jne. aijaijaijai, kun sattuu, kun koko maailmaa kaatuu joka kerta, kun pitäisi muuttaa jotakin pientä nippeliä, kuten Kreikkaa,…

 

Tuntuu vahvasti siltä, että Suomi on kummitusjunassa, ja seinillä on öhkömönkiäisiä; Katainen, Urpilainen, Stubbi, Rehn, … He kiljuvat, että jos ajatte tuonne, niin siellä on vieläkin hirveämpiä pelätyksiä…:::

”Kataisen mukaan eurosta eroamisen myötä talous joutuisi mahdottomaan tilanteeseen ja yhteiskunnan vakaus vaarantuisi.”

http://www.iltalehti.fi/talous/2012051515578838_ta.shtml 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu