Uskonto on loismato aivoissa

Sen verran pienissä sievissä ollaan, ettei mikään loismato nyt pysty elämään parin promillen aivoissani, joten jos jaksan jokaisen sanan tarkistaa kolmesti, saan aikaan ehkäpä jotakin ajatuksellista, joka riippuu myös lukijasta, kuvitteleeko hän olevansa oikeussalissa, missä kukaan ei voi luottaa tosiinsa, vai onko hän aito impivaaralainen, joka luottamuksestaan jättää lapion ovea vasten nojaamaan eikä edes pysty ajattelemaan mitään pahaa muista.

 

Oviaukosta juuri kuulen Mertarannan ihmeen hiljaista sepustusta Pasilasta. Siellähän sijaitsee mun kivilinnakin, mutta mitä siitä, kun nyt pitää kertoa teille, että teidän aivoissa saattaa olla . Voi hyvinkin olla, että sinä hyvä lukija olet voinut saada tartunnan jostakin aivomadosta, jota uskonnoksi bruukataan kutsua. Jos vähäänkään epäilet, että olet saanut tartunnan, kehotan sinua kiiruusti hakeutumaan hoitoon; vähintään kolmen vuoden kuuri punaviiniä  kolme kertaa päivässä vaaditaan siihen, että pääset eroon tuosta erittäin vaarallista loisesta, joka pahimmillaan saa sinut täydelliseen kontrolliinsa. Tiedättehän?

 

Tutkijat tutkivat luontoa. Parhaillaankin jossakin päin sadat tutkijat möyrivät mullassa, tutkailevat tutkimattomia ja seurailevat selittämättömiä. Tuolla tavoin he ovat jo selvittäneet ihmeellisiä asioita, kuten esimerkiksi lampaan maksamadon http://keskustelu.suomi24.fi/node/955765 toiminnan, joka on kertakaikkisen häkellyttävän ihmeellinen otus. On täysin mahdotonta, että sellainen otus olisi syntynyt sattumalta, kyllä siinä kuulkaas on sattumaa suuremmasta älystä kyse, että maailmassa tosiaanikin on eliöitä, jotka voivat tuosta noin vain tunkeutua toisen eliön aivoihin ja ottaa sen aivosto kokonaan kontrolliinsa.

 

Tarkkaan asiaa ajateltuana olen tullut siihen lopputulemaan, että Hyvä Jumala on luonut faunaan loiset vain siksi, että me voisimme verrata niitä uskontoihin. Uskonnothan eivät tunnetutsi ole Jumalan luomia, joten Jumala on antanut meille parasiittien mukana tiedon siitä, mitä uskonnot oikeasti meidän aivoille ovat ja mitä kauheaa uskonnot saavat ihmiset toisilleen tekemään.

On meidän pyhä velvollisuus ottaa vertauksia luonnosta. Jumala on varmasti ajatellut niin, että ihmisen on mahdollista käyttää mitä tahansa eliölajia jossakin vertauksessa. Uskontoja, eli henkimaailman loisia ei voi käyttää vertauksissa, joten sekin sanoo paljon, miten hyvä JHumala on, kun vain reaalisia asioita voi käyttää vertauksissa.

Jos noin ei olisi asiain laita, silloin luomakunta ei voisi olla Jumalan luomaa. Koska siis minä voin käyttää vaikka lampaan maksamatoa, tai jopa Ophiocordyceps unilateralis -nimistä loissientä tässä vertauksenomaisesti, kuten Jeesus käytti nisun jyvää tai sinapin siementä, niin se on kiistaton todiste siitä, että kyseiset eliölajit ovat Jumalan luomuksia, ja että Jumala haluaa minun käyttävän niitä vertauksenomaisesti kertomaan ihmisille, mistä uskonnoissa on oikeasti kyse:

Uskonto on aivomato, joka ottaa ihmisen mielen omaan kontrolliinsa ja saa ihmisen tekemään asioita, joita hän ei voisi ajatellakaan tekevänsä uskonnottomana — kuten vaatia naisia pukeutumaan säkkiin, vaatia ihmistä pyllstämään viidesti päivässä summan mutikassa kohden jotakin kiveä, vaatia poikavauvojen peniksen typistämistä, vaatia suurta kärsimystä kaikille niile eläimille, joita uskonnon mukaan pidetään syötävänä. Jne.

http://sinenmaa.blogspot.com/2012/05/uskonto-aivomato-saa-ihmisen-zombieksi.html

On erinomaisen tärkeää kaikille ihmisille tietää, mitä uskonnot ovat. Ilman tietoa uskonnon todellisesta olemuksesta ihmiset ovat edelleen alttiita -loiselle, joka merkitsee sitä, että ihminen menettää oman elämänsä hallinnan ja joutuu toteuttamaan uskonto-loisen narsistisia toiveita, joka merkitsee ihmiskunnan kärsimyksen jatkumista. Tiedättehän, tieto on ei voi olla ihmisen vihollinen. Tieto auttaa teitä suojautumaan punkiltakin, joten samalla tavalla tieto auttaa teitä suojautumaan aivomadolta nimeltä uskonto.

Tämän kirjoittamiseen meni aikaa kaksi erää ja muutama tölkki olutta

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu