Taivaassa eutanasia ei ole kielletty

Muistin juuri, että minähän en vielä olekaan avannut tästä eutanasia-asiasta blogia, joten tilanne on korjattu ja tällä korjataan myös uskovaisten käsityksiä lain sallimissa rajoissa ja Jumalan armosta, joka kuuluu myös hyvän kuoleman kokeneille, vaikka uskovaiset eivät haluakaan, että hyvällä kuolemalla pääsee muualle kuin alakertaan hampaita kirskuttamaan.

Uskovaiset perustelevat kielteisen kantansa hyvään kuolemaan puhtaasti omilla uskomuksillaan, joita he väittävät ikuisiksi totuuksiksi, ainoiksi totuuksiksi.

Olen huomannut, että uskovaiset haluavat maallisen lain sijaan taivaallisen lain. Tämä on varmasti heidän mielestään oikea vaatimus, mutta siinä on sellainen pieni juttu kuin ihmisen kehon ajallinen maallisuus. Ei ole mielestäni oikein kohdella ihmiskehoa sen kaikkine vajavaisuuksineen taivaallisesti, koska se ei kuitenkaan poista ihmisen vajavaisuutta, josta uskovaisetkin toteavat: ”Oivoi, miten me ollaan niin maan perusteellisesti maan matosia vainen.

Huomaatteko? Uskovaiset surkuttelevat jopa silloin, kun heillä ei ole kehossaan mitään kipuja. Maan matoja uskovaiset vain haluavat olla.

Eutanasia siis koskee ainoastaan ihmisen kehoa; Jopa uaskovaisten pitäisi ymmärtää, ettei eutanasia voi tappaa tai tuhota ihmisen sielua! Jeesuskin sanoi, ettei ihmisen sisin koskaan kuole. Eutanasiaan ei saa sekottaa Jumalaa, eikä uskomuksia, vaan sen tulee olla vain sitä, mitä se on; hyvä kuolema sellaisella, joka haluaa irti kehoaan runtelevasta kivuliaasta sairaudesta. Mitään taivaallista siinä ei ole, jollei siksi lasketa sitä, että planeettamme sattuu olemaan yksi taivaallinen sfääri ziljoonien muiden sfäärien tavoin.

On muuten melkoisen matalaa uskovaisten taholta tuomita ihmisiä helvettiin siksi, että he vastustavat kirkon tai hellareiden tai muslimien oppeja, — mutta sitten he haluavat pidättää Maan päällä sellaisen ihmisen, joka haluaa vain pois rikki meneestä kehostaan, jota ei voi enää maallisin keinoin korjata. Nooh. Uskovat ovat omankin todistuksensa mukaan maan matosia, joten heiltähän se käy luonnostaan erittäin alhainen lähimmäisen kohtelu. Mitään ylevää maan matosilta ei  voida edes odottaa.

Tuomitkaa vaan edelleen juuri niitä  ihmisiä helvettiin, joita te uskikset vaaditte jo Maan päällä kokemaan helvetin tuskat. Mutta, onhan se vallan tyhmää estää armokuolema sellaiselta, jonka hengen uskovaiset ovat murhanneet ja julistaneet sille ikuisen kärsimystuomion! ”Älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua…

 

Taivaassa eutanasiaa ei ole kielletty

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu