Suvivirsi Ateisti Allah Jumala Sattuma

Muslimien islamopas -sivuilta köytyy virallinen tieto, että Jumala- ja Allah-sanat viittaavat samaan olentoon, Kaikkivaltiaaseen: ”Tosiasiassa muslimit palvovat Nooan, Aabrahamin, Mooseksen ja Jeesuksen (AS) Jumalaa – Samaa Jumalaa siis kuin kristityt ja juutalaisetkin! Sana ”Allah” on yksinkertaisesti arabiankielinen vastine ”Kaikkivaltiaalle Jumalalle”, ja samaa sanaa käyttävät myös arabiankieliset juutalaiset ja kristityt puhuessaan Jumalasta”  http://www.islamopas.com/missupp1.html

 

Ei siis ole mitään perustetta kieltää Suvivirsi siksi, että se loukkaisi muslimeja, koska Jumala on suomen kielen vastine Allah (tai God) -käsitteelle.

Myös ateisteja Suvivirsi ei voi loukata, koska koulussa opetetaan tiedettä täysin ateistisesti; Ateistinen tiede julistaa niin kristityille kuin muslimeillekin maailman kaikkineen syntyneen olemattomuudesta sattumalta 13.7 miljardia vuotta sitten.

Suvivirsi on vain vaa’an punnus, jolla koulu saadaan edes joten kuten tasapainoon:

Jos nimittäin koulusta poistetaan Joulu, Pääsiäinen ja Suvivirsi, silloin koulusta tulee poistaa myös kaikki sattumaan viittaavat selittelyt, kuten olemattomuudesta syntynyt kaikkeus, jolla ei ole mitään tarkoitusta.

 

Sen verran sekä suvaitsevaisilta että ateisteilta pitää löytyä suvaitsevaisuutta, että kestää Joululoman ja Suvivirren — Koska ateistit vaativat uskovaisia kestämään opin sattumasta! Juutalaiset ja muslimitkaan eivät voi kieltäytyä Suvivirrestä, koska he itse ovat sanoneet, että JHWH, Allah Ja Jumala ovat sama.

Se on ateisteilta erittäin itsekästä ja ylimielistä vaatia Suvivirttä pois, koska ateistit eivät ole tieteellisesti todistaneet maailmankaikkeutta jumalattomaksi. Tieteelliseen maailmankuvaan uskovat ateistit eivät voi vaatia jumalattomuutta kouluihin, koska jumalattomuus ei ole tieteellinen totuus.

Jos Suvivirsi lähtee, silloin myös Sattuman pitää lähteä!

http://sinenmaa.blogspot.fi/search/label/sattuma

http://sinenmaa.blogspot.fi/search/label/Big%20Bang

https://groups.google.com/groups?q=big%20bang+author%3Asinenmaa

http://www.tiede.fi/keskustelut/muut-tiedeaiheet-f14/aito-sattuma-kohtaa-loppunsa-t40530.html

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu