Eka vaihtoehto ennen Bilderbergia

Iltalehti kirjoittaa, miten Urpilainen puolusti blogissaan osallistumistaan Yhdysvaltain itärannikolla järjestettyyn maailman taloudellisen ja poliittisen eliitin suljettuun kokoontumiseen verkostoitumisen tarpeella. — Toinen vaihtoehto olisi käpertyä myyttiseen Impivaaraan ja sulkea ovet maailmalta, Urpilainen kirjoitti.

Haluan tässä suomalaisena huomauttaa muillekin kuin Urpilaiselle, että se ensimmäinen vaihtoehto on tehdä kotimaan politiikkaa, — eikä mennä kysymään muilta, mitä itsenäinen valtio saa tai ei saa tehdä.

Suomi voi olla johtotähti vain siten, että Suomen poliitikot tekevät jatkossakin päätöksiä, jotka eivät perustu Ison Maailman tarpeisiin. On erityisesti huomattava, että meidän koululaitos perustuu suomalaiselle näkemykselle; Jos Suomen koululaitos olisi tehty Bilderbergiläisiltä saatujen ohjeiden mukaan, niin silloin Suomi ei olisi pärjännyt PiSa-tutkimuksissa.

On täysin turhaa enää odottaa Suomeen muiden maiden politiikkoja tutustumaan, miksi meillä menee niin hyvin, jos Suomessa aletaan rustaamaan päätöksiä, joita haetaan jostain salaseuran kokouksista.

”Suomalaisesta peruskoulusta halutaan vientituote Ikea-tyyliin”

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Suomalaisesta+peruskoulusta+halutaan+vientituote+Ikea-tyyliin/1135251761162

Varmaa on, ettei me saada suomalaista paremmuutta esille mitenkään muutoin kuin tekemällä suomalaisia päätöksiä, kysymättä niihin lupaa tai ohjeita ulkopuolisilta!

Avainsanana vertailut: http://sinenmaa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/asiasanat/8211/vertailut

HS, 2.11. 2011: Tutkimus: Suomi kolmanneksi tasa-arvoisin maa — AL 1.2. 2011: Tässä Suomi on ylivoimainen (Lukutaito) — TiVi 28.9. 2011: Suomi on maailman toiseksi paras maa it-yrityksille — SK 22.9. 2011: Suomi on maailman viidenneksi paras maa naisille — The Daily Beast: from News Week; Best countries in the worldI — IL 30.6. 2010: Suomalaiset ovat Pohjoismaiden puheliain kansa — Kaleva 21.6. 2010: Suomalaiset vähiten taikauskoisia EU:ssa — US 19.8.2010: Suomelle uusi ykköstila-ruoassa — US 9.7.2010: Kreikan veneessä yllättävän moni-Suomi loistava poikkeus

 

Miettikää poliitikot sitä, että Suomen ylivoimainen ykköstila maailman parhaana maana on saavutettu tekemällä suomalaista politiikkaa. Olen varma siitä, että Suomi menee valtavasti kehityksessä taakse päin, jos meidän poliitikot eivät enää itse osaa pohtia suomaisittain, mikä meille sopii parhaiten, vaan yrittävät sovittaa Suomen Suuren Rahan tarpeisiin.

Kyse yksinkertaisesti siitä, että mistä tai keltä ulkomaalaiset enää voisivat ottaa opiksi, jos maailmasta poistetaan paras maa, eli Suomi! Varmaa nimittäin, että esimerkiksi joku fyysikko ei voisi saavuttaa nooppelin arvoista tutkimusta, jos hän ei ajattelisi omilla aivoillaan!

IL, 4.6. 2012: Kohu Bilderbergistä: Urpilainen vaikenee

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060415665266_uu.shtml

PS. Bilderbergiläisten pitäisi tulla Suomeen kysymään neuvoja, eikä siten, että he vaativat muita tulemaan sinne neuvoa antaville! Jos nimittäin pätee se ajatus, jonka Jugnerkin mediassa juuri ilmaisi, että Suomen pitäisi avata maailmalle inhimillisempi vaihtoehto järjestää yhteiskunta. Miten kummassa poliitikot voivat tehdä Suomesta inhimillisemmän vaihtoehdon kapitalismin haukoille, jos he pyrkivät tekemään salaseuran esittämää politiikkaa, jotta maailmasta poistuisi kaikenlainen kansallinen osaaminen!

Jutta Uripilainen? Onko Bilderberg osa maailman taloudellista, poliittista eliittiä?

Miten kummassa se voisi olla mahdollista, jos Bilderberg ei ole täysin suomalainen, koska todellinen asiantuntemus löytyy vain siitä maasta, joka on paras maa. Onhan se jo huomattu, miten kaikki menee pieleen, jos poliitikot kuuntelevat salaseurojen hemmoja!

http://sinenmaa.blogspot.fi/2012/06/suomi-inhimillinen-vaihtoehto-rikkaille.html

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu