Ei kuka tahansa pressaksi

Kerron heti alkuun, etten tunne mitään syrjintää siksi, ettei minua voida valita syntyperäni tähden saamelaiskäräjille, tai mihinkään muuhunkaan virkaan. Täällä on ollut sellaista mielialaa, että Suomesta pitäisi tehdä kansalaisuusneutraali maa, jossa kuka tahansa Suomeen tullut voisi päästä mihin tahansa, niin tehtäköön tässä selväksi muutama muukin asia. 

Ensinnä meidän tulee pohtia sitä, pääseekö Suomessa kuka tahansa Vihreän puolueen ehdokkaaksi. Vaativatko Vihreät -puolueena ehdokkaalta joitakin ominaisuuksia, vai onko niin, että Vihreisiin pääsee vaikka perussuomalaisilla ajatuksilla?

Toiseksi voin kysyä, että pääseekö kuka tahansa imaamiksi — tai papiksi? Jos vaaditaan, että kuka tahansa saisi päästä päättäjäksi, niin silloin Suomen muslimien tulee poistaa kaikki ne vaatimukset, joita imaamilta on tähän saakka vaadittu. Esimerkiksi, ei saisi vaatia sellaista, että imaamin pitäisi olla muslimi – tai syntyperäinen mies! Sellainen vaatimuksettomuus tekisi islamin uskonnon tyhjäksi, — mutta samalla tavalla myös suomalaisuus olisi tuhottu, jos kuka tahansa pääsisi päättäjäksi päättämään, miten Suomi makaa.

Ylikansallisiin, kansainvälisiin virkoihin vaatimuksena on syntyperäinen Maan ihminen. Mutta. Suomi ei ole YK! Tietyn alueen asukeilla on oikeus siihen, että sen päättäjinä toimivat alueelle syntyneet. Suomeen suomessa syntyneet. YK:hon Maassa syntyneet. Linnunradan presidentiksi Linnunradalla syntyneet, ei andromedalaisia, jne.

Kuten on lappalaisuuskin. Jos meillä olisi kansalaisuusneutraalius voimassa, niin silloin kuka tahansa voisi päästä saamelaiseksi Lappiin. Kuka teistä loukkantuu siitä, ettei syntyperänsä vuoksi pääse saamelaiskäräjille?
http://www.samediggi.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=119&It…
Saamelaiskäräjät ovat edustuksellinen elin. Joka neljäs vuosi järjestettävissä vaaleissa saamelaisten keskuudesta valitaan 21 jäsentä sekä neljä varajäsentä. …. Suomen perustuslaissa saamelaisille alkuperäiskansana turvattua kulttuuri-itsehallintoa.

Suomen perustuslaissa suomalaisille on turvattu kulttuuri ja itsehallinto.

Suomessa vaaditaan jokaiseen ammattiin ominaisuuksia ja osaamista. Ei poliisiksikaan pääse kuka tahansa; tämä ei ole poliisineutraali maa. Poliisin vaatimuksiin on myös syntyperävaatimuksia, lyhytkasvuiset eivät pääse poliisiksi. Ja yllä tulikin todettua, että erityisesti puolueet ovat erityisen tarkkoja siitä, että puolueen jäsenet ovat yhdenmukaisesti ajattelevia.

Koska kansan sisällä kaikkeen on ennakkoehtoja, niin silloin myös itse kansallisuus pitää olla kriteeri. Ja syntyperä. Ei voida olettaa, että tänne muualta tulleet voisivat mitenkään ymmärtää, mitä siihen asti Suomen päättäjiltä on vaadittu. Suomi on kehittynyt tähän pisteeseen ilman maahanmuuttajia. Tätä kehitystä ei olisi voinut saada aikaan ulkomailla syntyneet. Ulkomailla syntyneillä ei ole sellaista sidettä tähän maahan, joka on vaadittu kaikilta aiemmilta päättäjiltämme, joiden ansiosta Suomi saavuttanut tämän aseman.

Toki tänne on tullut joitakin ihmisiä, jotka ovat työllään antaneet panoksensa kehitykseen, mutta he ovat olleet lähinnä puurtajia, kuten Herra Finlayson. Sitten täällä on ollut paljonkin vierasmaalaisia, lähinnä ruotsalaisia ja venäläisiä, jotka ovat halunneet tehdä täällä sellaisia päätöksiä, joiden seurauksena Suomi olisi tänä päivänä joko osa Ruotsia tai osa Venäjää.

Me estimme sekä ruotsittumisen että venäläistymisen alkamalla vaatimaan päättäjiltämme suomalaisuutta. Jos reilu sata vuotta sitten meillä olisi ollut kansalaisuusneutraalius, niin silloin nykyistä Suomea ei olisi koskaan voinut kehittyä. He, jotka haluavat kenen tahansa voivan päästä Suomen päättäjäksi, haluavat sitä, ettei Suomea enää olisi.

Varmaa siis on, että jos me nyt lepsuilisimme ja antaisimme kenen tahansa tulla päättäjäksi, niin silloin Suomen loistava kehityskulku pysähtyisi. Mistä tiedän tämän? Siitä, että me olemme maailmamme paras kansa, josta näkyvänä osoituksena ne monet ykköstilat kansainvälisissä vertailuissa.

Lopuksi. Ihmisten pitäisi tiedostaa, että me ihmiset olemme yhä edelleen eläimiä. Mikään historiassa ei todista siitä, että ihmiskunta olisi juuri nyt siirtynyt lopullisesti rauhanaikaan. Yhä edelleen ihmiset ahnehtivat ja vaativat elintilaa ja pelkäävät poteroitaan.

Koska Suomella on pinta-alaa, rikkauksia ja alamaisia (halpatyövoimaksi), niin tänäkin päivänä monien muumaalaisten päässä on ajatus Suomen valloittamisesta, suomalaisuuden hävittämisestä, koska se olisi niin kivaa saada suomalaiset jonkun muun alamaisiksi, vaikka väkisin. En näe mitään syytä, miksi Suomi pitäisi luovuttaa muille edes osiltaan.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu