Suvaitsevaisuus-Pienen kansan syndrooma

Kiina on asuttamassa Afrikkaa. Kiinalaiset luovat Afrikkaan alueita, joilla asuu vain kiinalaisia. Tämä on sitä samaa toimintaa, mitä ihminen on tehnyt koko olemassaolonsa ajan. Siinä ei ole mitään väärää, koska tuo kiinalaisten kaltainen toiminta on se perusfunktio, jolla ihminen on kehittynyt nykyiselleen.

How China’s taking over Africa, and why the West should be VERY worried
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1036105/How-Chinas-taking-Africa…

Ainoastaan pienissä ja heikoissa kansoissa esiintyy sääliväisyyttä. Voidaan helposti huomata, että sääliväisyys on pelkuruutta; pienet kansat eivät uskalla laajentua ja siksi pienet kansat ovatkin täynnään pienisieluisia.

Suvaitsevaisuus on psykologista torjuntaa, jolla ihminen pyrkii torjumaan päivätajunnastaan oman kuvitellun pienuuden, pienkansalaisuuden. Suvaitsevaisuus on samanlainen tunne kuin saaliseläimellä, joka on joutunut pedon suuhun. Ei maha mitään! Suvaitsevaisuus on kuolevan rodun viimeinen korahdus.

Pienet ja heikot heimot ovat aina alistettu, sulautettu tai hävitetty olemassaolosta. Vahvemman oikeus on se evoluution miekka, jolla myös ihmislaji on nostettu maan matosesta tekniikan valtiaaksi. Eikä evoluutio ole koskaan hellittänyt otettaan ihmiskunnasta.

Jos pienet kansat eivät uskalla liittoutua, niin silloin heidät yksinkertaisesti tuhotaan. Tämä on se oppi, joka on kirjoitettu ihmiskunnan historiaan hirmuliskon suuruisilla kirjaimille.  

Jokainen suvaitsevainen on ainoastaan häviäjien puolella; suvaitsevaisuus johtaa aina totaaliseen tappioon ja suvaitsevaisen rodun häviöön.

Eurooppalaiset tullaan hävittämään siksi, että he eivät pysty suvaitsevaisuus-käsitteensä vuoksi liittoutumaan yhdeksi supervoimaksi. Eurooppalaiset tekivät viimeisen virheensä siinä, kun he poistivat Jumalan EU:n perustusasiakirjasta; Jokaisella supervallalla on oma yli-inhimillinen käsite, joka elähdyttää jokaisen suprevallan asukkaan intoa laajentumisiin.  

Ilman Jumalaa eurooppalaiset ovat pelkkiä nynnyjä, joille kuuluukin se, mitä on tulossa; lopullinen kuolinisku.

In God we trust. Se ei ole mikä tahansa ajatus, vaan juuri tuo on se supervallan peruspilari. Kiinalaisille se on joku kommunistinen juttu, mutta yhtä kaikki; se on juuri se, joka saa aikaan edistyvää evoluutiota, joka merkitsee heikkojen tuhoutumista.

Kun kiinalaisilla on riittävästi asukkaita Afrikassa, silloin he kääntävät katseensa heikkoon Eurooppaan, ellei Venäjä ole jo sitä ennen venäläistänyt meitä.

Yhtä kaikki. Tuhannen vuoden kuluttua maailmassa on käyty lopullinen sota, jonka jälkeen täällä vallitsee yksi ainoa supervalta, jolla on munaa julistaa: In *!* we trust

Heikot elon tieltä sortukoot. Suvaitsevaisuus on saanut Euroopan polvilleen, eikä siitä ole enää mitään nousua. Tulkoon P-Amerikka, Kiina tai Venäjä ja antakoon meille nopean lopun. Silloin jokainen meistä ymmärtää, ettei eutanasia ole paha asia.

 

Suvaitsevaisuus on alistumisen synonyymi. Alistuminen (suvaitseminen) tapahtuu silloin, kun evoluutio on tehnyt siirtonsa, joka merkitsee suvaitsevan kansakunnan poistamista pelipöydältä; Evoluutio on tarttunut lujalla otteella suomalaisiin ja on parhaillaan heittämässä suomalaisuutta historian roskakoriin.

Sama on tapahtumassa jenkeille, jotka ovat alkaneet hokea suvaitsevaisuutta, koska evoluutio on sen osan heille määrännyt. Jenkit olisivat pysyneet evoluution pelissä mukana, jos he olisivat yhdistyneet eurooppalaisiin, mutta nyt he ovat sisäänpäin kääntyneitä…

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu