Valtion nimi on Eurooppa ilman liittoa

Täällä on paljon poruja Euroopan Liittovaltiosta, että mukamas Eurooppaan muodostuisi liittovaltio, jonka osavaltioksi Suomen tulisi liittyä. Minä sanon, että liittovaltiosta puhujat eivät tasan ymmärrä, missä mennään: EU-komissio ei halua liittovaltiota, vaan se haluaa luoda valtion nimeltä Eurooppa. Jo nyt EU-komissio sanelee Euroopan itsenäisille valtioille, miten niiden tulisi olla. Jo nyt EU-komissiolla on paljon enemmän valtaa yksittäisiin jäsenvaltioihin -ja yksittäisiin ihmisiin- kuin on USA:n liittovaltiolla.

USA:n liittovaltioilla on oikeus säätää jopa kuolemanrangaistuksista täysin itsenäisesti. Oletetaan, että meillä lopulta jäisi joku koulusurmaaja henkiin, ja hänet tuomittaisiin kuolemaan, niin ajatelkaa, että sen jälkeen Suomi tuomittaisiin mittaamattomiin korvauksiin EU-komissioniista, ja tänne tulisi valvontakomissio…. Ainiin, mutta kun Suomi ei edes saa säätää mitään lakeja enää itsenäisesti. 

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu