Higgsinen tiede kohtaa Urantian

Tällä foorumilla Stefan H. Tallqvist on ansiokkaasti toimittanut Urantia kirjan ilmoitusta aikalaisillemme. Itse olen pienessä määrin peesannut Stefania. Tutustuin kyseiseen ilmoitukseen Iltalukiossa 1985, kun opettaja suositteli, että pitäisi hankkia joku enkun kielinen opus, jota lukisi. Menin Mansen Akateemiseen… ja siellä hyllyssä paisteli muuan paksu sininen kirja, joka halusi luokseni asumaan… Eihän siitä mitään tullu… Edes alkuperäisen enkun kieliset eivät ymmärrä sen korkeita käsitteitä, joten niin se jäi lukematta, — kunnes se ilmestyi 1993 suomeksi, jolloin pystyin sen lukemaan.

 

Heti ensisivuilta asti ymmärsin lukevani jotakin poikkeuksellista, eikä vähiten siksi, että olin itse mennyt aatoksissani samaan suuntaan. Ja vuosien mittaan olen vuosittain saanut huomata tieteen havaintojen lähentyvän kyseisen kirjan ilmoitusta siitä, miten kaikkeus makaa.

 

Viimeksi tänään tuli uutinen NASAlta, että he ovat löytäneet auringon ja maan välisiä voimalinjoja… Jos en olisi koskaan lukenut Urantiaa, niin asia olisi mennyt tuosta noin vain ohi, mutta kun sama asia on jo ilmoitettu Urantiassa:

http://www.stara.fi/2012/07/05/nasa-loysi-mystisia-portaaleja-avaruudesta/

Ajatelkaa sitä, että kyseisiä voimalinjoja on pitkinpoikin koko kaikkeutta. Ne ovat kaikkeudessa tehty sitä varten, että eri maailmojen kosmisen mielen omaavat ihmiset voivat tutustua toinen toisiinsa….

 

Olen ilonen siitä, että saan elää aikakautta, jolloin ihmisen tietoisuus nousee sekä ihmisen että ihmisen yläpuolisten otusten avittamana kosmiseksi tietoisuudeksi. En välitä hevon kakkaa, vaikka täällä ei olisi yhden yhtäkään, jota asia kiinnostaisi, mutta minusta vain tuntuu siltä, että meidän aikakausi on jotenkin merkittävä koko maailmalle, ellei jopa koko sille universumille, jonka luojaksi sanotaan persoonallisuutta, joka tunnettiin Nasaretilaisena.

 

Kaikkeus ei ole sattuma; se on hyvin suunniteltu ja älyllisesti ylläpidettävä organismi.

Higgs,…

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu