Naisten älykkyys ja miellyttamisen vaisto

En itse päästäisi naisia johtaviin tehtäviin. Naisten älykkyys nä’yttää olevan vaistonvaraista, sukupuolivaistonvaraista: Taloudellinen ahdinko saa naisissa aikaan erikoisen ”huulipunaefektin” –  http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288484321755.html .

Jos naisten älykkyys olisi samanlaista älykkyyttä kuin miehillä, niin silloin naiset omilla teoillaan saisivat itselleen sellaisen statuksen, jonka pönkittämiseen ei tarvita varakkaampaa miestä. Voi tietysti olla, että naisten on vaikeaa luopua miljoonia vuosia kestäneestä alistamisen kulttuureista ja he siksi hyvin helposti turvautuvat älyllisen toiminnan sijasta sijaistoimintoihin.

Tosin tässä taitaa vaikuttaa puhdas, ihmisestä riippumaton universaalifunktio nimeltä evoluutio; Naiset eivät yksinkertaisesti pysty estämään estämään mieltymystään hyvännäköisiin miehiin. Siinä on läsnä juuri se funktio, joka on kehittänyt ihmislajin ja kehittää sitä yhä.

Pidän siis positiivisena asiana sitä, että naiset panostavat komeisiin ja varakkaisiin miehiin. Käytännössä kyse on eugeniikasta, eli lajin parantamisesta. Joku kosminen tekijä on antanut naisille perustavaa laatua oikeuden valita parittelukumppani. Tosin tämä naisille suotu oikeus voi toimia vain vapaassa yhteiskunnassa, missä uskonnollinen mies on syrjäytetty.

Kun tätä ajatusta jatkaa rohkeasti eteen päin, ei voi olla huomaamatta, että miehet ovat alitajuisesti aina tienneet naisten olevan kiinnostuneita älykkäistä miehistä ja estääkseen tuon funktion toteutumisen, miehet ovat luoneet uskontoja, joilla he ovat kahlinneet naisen vapauden valita ja siten antaneet myös heikommille mahdollisuuden  lisääntyä.

 

Esimerkiksi nykyään laasaslaiset ovat ymmärtäneet naisten olevan evoluution suosiossa, joka on saanut heidät valittamaan sitä asiaa, ja uskoisin, että laasaslaiset pyrkivät alitajuisesti luomaan jonkinlaisen uususkonnon, joka estäisi naisia toteuttamasta luonnonvalintaa.

 

Ihmisen järki niin miehessä kuin naisessakin näyttää olevan alisteinen evoluutiolle – edelleen.

Uskonto on miesten pyrkimys estää luonnonvalinnan toteutuminen.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu