Ateismia on turha soveltaa tieteisiin

Uskontoja (ateismia, islamia, kristinuskontoa, hinduismia, jms) on turha soveltaa koviin tieteisiin, kuten neurobiologiaan tai kosmologiaan. Se ei ole tieteellistä ajattelua esittää joku älytön funktio, sattuma tai alkeellinen ihmiskäsitys alkusyyksi. –

Tiede ei hyödy mitään siitä, että ateistit yrittävät jatkuvasti tolkuttaa kaiken johtuvan sattumasta, loputtomasta mieltä vailla olevasta syy-seurausten jonosta, missä jokaisessa kohtaan on kyse sattumasta.

Ateisti kysyy; Mikäs sen Jumalan sitten loi? Ja Jumalan Jumalan, …. Samaan aikaan ateistille ei tuota mitään vaikeuksia julistaa, että kaikkeus syntyi olemattomuudesta, — ”mutta jos epäilet, niin sitten vedän esille monimaailmateorian, missä jokainen universumi syntyy vanhemmista uista, loputtomasti”.

Kuten huomataan, niin ateismi ei päde ilman aktuaalista ikuisuutta; että jotakin on pitänyt olla ikuisesti olemassa, koska muutoin ateismi joutuu pakosta uskomaan olemattomuuteen — tosin ateistit uskovat siihen ihan vapaaehtoisestikin, — mutta kun heitä vaaditaan edes hieman pohtimaan asiaa, niin heidän on silloin pakko vetää mukaan multiversumi, jolla ei ole päivien alkua eikä loppua, joka ihan vaan sattumalta synnyttää yhä uusia universumeja…

Ateisti uskoo silmää räpäyttämättä mieltä vailla olevan energian ikuisuuteen, mutta ei pysty millään ajattelemaan, että sellainen ikuisuus vaatii ehdoitta myös mielellisten ja tajunnallisten ominaisuuksien ikuisuutta. (Että ikuisessa energian jatkumossa vasta meidän maailmaan syntyi sattumalta älyä? Ikuisuudessa mieli on myös ikuista, koska ikuisuus miinus puolikuisuutta (tai 13,7 miljardia v). on edelleen ikuisuus.) Kyseinen ristiriita ateismissa johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että ateismi on alkujaan jumaluskonnon vastaisuutta. Ateistinen sattuma tuli tieteeseen vasta aivan hiljattain…

Ateistit ovat raamattu-uskovaisia

Ateistit eivät itse keksineet ateismia, vaan ateisteiksi alettiin kutsua ihmisiä, jotka eivät suostuneet uskomaan rabbien julistamaan Jumalaan, vaan aivan oikeutetusti huomauttivat, että juutalaisten kuva Jumalasta on täynnä virheitä, ettei Jumala voi olla niin paha ja oikukas, kuten juutalaiset sen ovat ilmoittaneet ja kristityt kopioineet.

Nykyajan ateistien jumalakuvalla on täysin raamatullinen perusta. Ateisti uskoo täysin Raamatun ilmoittamaan Jumalaan, eikä kellään ateistilla voisikaan olla minkään muunlaista jumalakuvaa, koska ateisti kieltäytyy sattumauskoonsa vedoten pohtimasta koko asiaa:

 

Ateisteilla ei voi olla mitään ateistien itsensä pähkäilemää ikuista persoonallisuutta – Raamatun Jumalan kuvan tilalle. Tämän olisi luullut olevan itsestään selvää; Ateistien ainoa vaihtoehto pyhäkirja-jumalalle on sattuma, ikuinen sattuma, joten jokainen ateisti on tässä mielessä raamattu-uskova joka kerta, kun he hokevat, etteivät voi uskoa sellaiseen Jumalaan, jonka Raamattu ilmoittaa; että he ovat ateisteja, koska… MUTTA! Juuri siinä ja silloin ateisti uskoo Raamattuun, koska hän perustelee oman ateisminsa Raamatun jumalakuvan ristiriitaisuuksilla ja  pahuudella.

 

Ateismi siis perustuu edelleen Raamattuun. Ateismista tuli tieteellinen vasta keskiajalla, kun tieteen alkusyyksi piti keksiä jotakin, eikä siihen sopinut inkvisition kannattama jumalakuva. Ateistit pakenivat uskontoa tieteeseen; Fysiikan laboratorioista tuli ateismin pyhiä temppeleitä, minne ei saanut astua sisälle, jollei vannonut sattumatieteen paradigman nimeen.

Ateismi ei perustu luonnontieteisiin. Ateistit ovat vallanneet luonnontieteet, eikä niin, että luonnosta tehdyt havainnot automaattisesti ovat mielettömiä ja sattuman todisteita. Havaintojen mielettömyys johtuu puhtaasti ateistisesta tieteen ideologiasta.

Kuten maakeskinen maailmankuva ei johdu Jumalasta, niin myöskään mieletön alkuräjähdysteoria ei johdu tieteestä, vaan molemmat ovat fundamentalismin ilmentymiä. Tieteen älyttömät teoriat johtuvat ateistien fundamentaalisuudesta aivan vastaavalla tavalla kuin uskovien naispappeuden vastustus johtuu uskovien fundamentalismista, eikä siinä ole vähimmässäkään määrin kyse Jumalan käskystä.

 

Se on ainoastaan ateistien jumaluskon ilmentymää syyttää Jumalaa uskovien maailmankäsityksestä; Että Jumala on saanut aikaan uskovien uskon maakeskisyyteen tai muunlaiseen tieteellisten havaintojen vastaisuuteen, — kun taasen tieteellisten havaintojen mielettömyys johtuu täysin ateismista; Tieteen mukaan alussa ei ollut järjen hiventäkään, vaan kaikki tapahtui tismalleen niin kuin ateismi opettaa; järjettömästi. Ihminenkin muun elämän kanssa syntyi täysin mielettömien prosessien seurauksena ja kehittyy edelleen täysin vailla mieltä.

Tuo täydellinen järjettömyys siitä seuraa, kun ateismi sotketaan tieteeseen.

 

Tieteen teorioissa ei saa olla minkäänlaista järkeä; jokainen matemaattisfysikaalinen lauseke on vailla järkeä, koska jos esim Schrödingerinyhtälössä olisi järki sisään rakennettuna, niin silloin järki on myös kosmokseen sisään rakennettu, ja silloin mitään todellista sattumaa ei voi olla. Ateistitiede ei voi mitään muuta kuin väittää, ettei teorioissa ole älyä,  koska muutoin tiedemiesten pitäisi itse pohtia -Raamatun jumalakuvasta riippumatta-, millainen se äly on, joka on kaiken takana.

 

On kuitenkin mahdotonta, että ateistit alkaisivat itse piirtää Jumalasta kuvaa, joten niinpä voidaan lopuksi todeta, että ateistit jatkossakin joutuvat uskomaan fundamentaalisesti Raamattuun kertoessaan lapsille, miten pahanilkinen Jumala oikein onkaan.

 

27.1. 2012, Ateismille tulossa oma kirkko Lontooseen:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288445171365.html

7.4. 2012, Uskonto ei lähde ihmisestä – Tiede on ryhtynyt kyseenalaistamaan tieteellisen ateismin periaatteita:

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/uskonto-ei-lahde-ihmisesta-tiede-on-ryhtynyt-kyseenalaistamaan-tieteellisen-ateismin-periaatteita

11.2. 2006, Tieteellinen ateismi-Ateistinen tiede:

http://nakokulma.net/arkisto/index.php?action=printpage;topic=10153.0 ”Mistä minä voin tietää, ettet Sinä ole ateisti, jos julistat, että tieteellisen Big Bang -teorian Alkutila oli älytön?” — Edellä olevasta huomataan triviaalisti, että jokainen tiedemies, joka uskoo tajuttomaan kosmokseen, on uskoltaan ateisti, vaikka hän väittäisi olevansa mitä muuta tahansa.

4.11. 2011, Ateistitieteen tutkimuslaitos yliopistoihin

http://sinenmaa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/87632-ateistitieteen-tutkimuslaitos-yliopistoihin

17.4. 2007, Uskomaton uskontogeeni:

http://www.tiede.fi/keskustelut/historia-kulttuurit-ja-yhteiskunta-f13/uskomaton-uskontogeeni-t17847.html

Blogi lagel; Ateismi: http://sinenmaa.blogspot.fi/search/label/ateismi

21.7. 2012, Blogi: http://sinenmaa.blogspot.fi/2012/07/tiede-antautunut-sattumalle.html

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu