7 uutta ongelmakohtaa sateenkaariadoptioille

Tässä sateenkaariperheille kaavaillussa adoptio-oikeudessa on muutama ongelmallinen kohta, joita ei ole vielä tuotu esille. Tämä kirjoitus korjaa tuon puuttuvan tiedon puutteellisuuden. Puututaan ensin itse homoseksuaalisuuteen; jos se on luonnon tuote, niin silloin siihen pitäisi liittyä lapsihaluttomuus. On ristiriitaista, että luonto olisi laittanut ihmisen haluamaan sekä homoseksiä että haluamaan lapsia. Tämä ensinnä.

Kun katsotaan eläinten lisääntymistä ylipäätään, niin mikään eläin ei pariudu ensisijaisesti jälkeläisten tähden, vaan pelkästä seksuaalisen tyydyttämisen halusta, joka voi joissakin tapauksissa yltyä myös himoksi, krooniseksi himoksi, kuten monille ihmisille on käynyt. Esimerkkinä seuraava linkki:

http://www.stara.fi/2012/07/22/seksiviestit-lisaavat-teini-ikaisten-seksiviettia/

Tutkimus paljasti murskalukemat: Seksiviestit lisäävät teini-ikäisten seksiviettiä”

Edellä olevan linkin sisältö kertoo karusti sen, että nuoretkaan kaikesta himoamisesta huolimatta eivät sekstaile toistensa kanssa lasten tähden, vaan vain tyydyttääkseen paljolti itseaiheutetun himonsa. Meillä on valtavasti seksinarkomaaneja, ihmisiä, jotka ovat jääneet seksuaaliseen tyydyttämättömyyden tilaan, ja jotka siksi joutuvat jatkuvasti elämään vain se mielessään.

Minusta tuollainen on ihmisarvoa alentavaa, kuten kaikki muunlaisetkin addiktiot, erityisesti sellaiset addiktiot, joiden tyydyttäminen vaatii addiktion ulkopuolisilta toimenpiteitä, tai joita addiktiivinen ihminen käyttää hyväkseen. Tämä toiseksi

 

Kolmanneksi tulee se tosiasia, että mistä lapsi homoseksuaalipareille? Sellainen adoptio-oikeus lisäisi välittömästi lasten kysyntää, joten adoptio-oikeuden toteuttaminen vaatisi muilta kohdunvuokraamista, kehitysmaiden väestön riistämistä ja muita sellaisia toimia, joilla ihmiskunnan väkimäärän tulisi vain lisääntyä. Erityisesti huostaanotot tulisivat lisääntymään, vaikka ne ovat jo nyt Suomessa valtava ongelma.

Huostaanottoherkkyys saa jo nyt heteroperheissä aikaan valtavaa tuhoa; Monet ovat valmiita jopa perhesurmiin ihan vaan siksi, että he kokevat olevansa väärämielisyyden ja mielivallan armoilla, kun sosiaalivirkailijat tulevat mitättömistäkin syistä kolkuttamaan ovelle ja vaatimaan lapsia mukaansa. Jos todella yhteiskunta antaisi adoptio-oikeuden sellaisille, joille ei ole tarkoitettu lisääntymiskykyä, niin silloin huostaanotot ja perhesurmat lisääntyisivät vain siksi, että lapsia halutaan niille paremmille ihmisille. Esimerkiksi seuraava linkki:

http://www.pohjalainen.fi/uutiset/maakunta/sosiaalityontekijat-ovat-lain-ylapuolella-1.1213313

Sosiaalityöntekijät ovat lain yläpuolella

 

Neljänneksi otan tuon edellä mainitun paremmat ihmiset. Homoseksuaalisuustutkimuksissa korostetaan, miten paljon parempia sateenkaariperheet ovat lasten kasvattajina, joten selvästi lapsia tultaisiin ottamaan entistä herkemmin huostaan ja antamaan heitä homo- ja lesbopareille. Tässä muuan linkki, missä pyritään hehkuttamaan homoseksuaalien olevan verrattomasti parempia lasten kasvattajina kuin heterot:

http://www.livescience.com/17913-advantages-gay-parents.html

 

Homo- ja lesboparien ”lisääntymisoikeudessa” on pohjimmiltaan kyse psykologiasta. Se ei ole totta, että heissä olisi sen paremmin lapsikaipuuta kuin heteroissakaan. Sillä edes heteroseksissä siihen osallistujat eivät ensisijassa ajattele tulevia lapsia, vaan vain seksuaalista nautintoa. Jonkin asian haluaminen lisää ihmisen haluamista siihen asiaan, kunnes siitä tulee ihmiselle pakkomielle. Olen huomannut itsessänikin sen, miten herkästi jonkun asian haluamisen haluun jää koukkuun.

Lapsihaluun koukuttumisesta ei kuitenkaan voida niin herkästi puhua, koska yhteiskunnassa edelleen vallitsee melko yksioikoinen tapa suhtautua lapsettomiin heteropareihin; Heitä ikään kuin syytetään lapsettomuudesta ja jopa vihjaillaan, että heissä on vikaa tai peräti he ovat kirouksen alaisia, kun lapsia ei tule. Kyse on uskonnollisuuden aikaan saamasta vaateesta, uskonnollisuuden, jonka mukaan ihmisen pitää täyttää Maa ihmisillä, välittämättä mitään mistään muusta.

Jos homoseksuaalisille pareille annetaan adoptio-oikeus, niin silloin kohta aletaan syyllistää homo- ja lesboparejakin, miksi teillä ei vielä ole lasta…. Ja sillä tavoin saataisiin aikaan lapsihalun ymmärtäminen pakonomaisena tarpeena, jonka kuvitellaan olevaan ihmiseen sisäänrakennettu ominaisuus. Ja niin vaadittaisiin yhteiskuntaa antamaan lapsi kaikille, joilla on tuo halu. 

Listaan lopuksi nuo ongelmakohdat:

1. Ristiriita homoseksin ja lapsihalun välillä

2. Sekstailu on addiktio, joka ei johdu lisääntymishalusta.

3. Adoptiolapsipula saisi aikaan kohtuvuokria, kehitysmaiden riistoa, huostaanottojen lisääntymistä ja muuta vastaavaa.

4. Heteroita alettaisiin yleisesti syyttämään huonosta vanhemmuudesta, jota vielä halutaan korostaa mukatieteellisillä tutkimuksilla, joilla saadaan yksi yhteiskuntaa jakava tekijä lisää.

5. Ihmisen pariutumisessa on ensisijaisesti kyse rakkaudesta, eli lisääntymisestä.

6. Lapsihalu on halun aiheuttama addiktio, ei luonnollinen olotila.

7. Laajennettu adoptio-oikeus ei auttaisi mitään ihmiskunnan hallitsemattoman lisääntymisen haltuunotossa, vaan päin vastoin; ihmiskunnan lisääntymisvauhti vain kiihtyisi, kunnes sen olisi lopulta pysähdyttävä suureen lisääntymisen aiheuttamaan katastrofiin.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu