Uskonto ja kosketuksen opillisuus johtuvat ilmastosta

En ole vielä kuullut yhdestäkään tieteellisestä tai maallisesta tutkimuksesta, joissa analysoitaisiin järkevästi, mistä uskonnot johtuvat. Kuitenkin, kun asiaa hiemankin vakavammin pohtii, niin huomaa heti, että uskonto on ilmastollinen asia.

Lämpimissä maissa kosketuksella on täysin toinen merkitys kuin kylmissä maissa.

Ja uskonto on syntynyt tarpeesta säädellä tuota etelän lämmössä koskettelua, koska lämpimässä kosketuksella ei koskaan ole mitään vakavaa merkitystä, kuten hengissä säilymistä. Lämpimässä maassa kosketus tarkoittaa vain kahta asiaa: Seksiä tai vihollisuutta.

Kylmässä Pohjolassa ihmisten on ollut aiemmin pakko olla lähekkäin vain siksikin, että säilyy aamuun saakka hengissä. Siksi Pohjolan asukkaana en pysty ymmärtämään etelän miesten mieletöntä halua säädellä juuri naisen ja miehen välistä etäisyyttä niin tunto- kuin muidenkin aistien kohdalla.

 

Uskonto on oppi oikeaoppisesta kosketuksesta, joka johtuu ilmastosta

Etelässä alastomuudesta on tehty syntiä, kun taasen meillä se on ollut täysin luonnollinen asia. Jne. Uskonto syntyy siis sosiaalittomasta koskettelusta; Etelän ihmiset eivät ole sosiaalisia, vaan he ovat erittäin varautuneita siihen, että joku koskettaisi heitä, koska etelän lämmössä kosketuksesta puuttuu rauhanomainen merkitys.

Etelän ihminen ei voisi kuvitellakaa, että hän voisi olla rauhanomaisesti kosketuksessa vastakkaiseen sukupuoleen. Huomataan triviaalisti, että etelän ihmiselle kosketus merkitsee pohjimmiltaan sotaa joko mies-mies-kosketuksisssa tai mies-nainen kosketuksissa, missä sota tarkoittaa alistamista ja sortoa. Ja jotta sotatila voisi olla pysyvä tila, niin siihen on tarvittu uskontoa; Etelän uskonnot ovat kroonistaneet ihmisen koskettelun seurauksen jatkuvaksi kitkaksi  ihmisten välille.

 

Pystyn jollakin tavoin ymmärtämään paimentolaisten uskomuksia vain järkeilemällä tätä asiaa ilmaston kannalta. Sillä minun on täysin mahdotonta ajatella, että jossakin olisi Jumala, joka olisi antanut miehille naisen manuaalin, miten naisiin pitää suhtautua. Naisillahan ei ole mitään vastaavaa; naiset eivät voi pakottaa miehiä säkkiin, naiset eivät voi pakottaa miehiä paastoamaan aina, kun miehillä on juoksu aika, jne…………… Nainen on uskonnossa ainoastaan sitä varten, että mies voisi nähdä olevansa aidossa uskossa, kun hän alistaa naisia, ja kun nainen tottelee.

Jopa Pohjolan myytit ovat luonteeltaan täysin toisenlaisia; Siinä, missä paimentolaiset ovat heti raamattujensa ensisivuille alkaneet kirjoittaa ohjeita, miten naisia tulee kohdella, täällä Pohjolassa on keskitytty esitieteelliseen lähestymistapaan…

Olen huomannut, että kaikki tutkimukset uskontojen syistä sisältävät oletuksen, että tutkittava uskonto on oikea uskonto, eikä ilmastolla ole siinä mitään osaa eikä arpaa; että aivan liiaksi tutkimuksessa tuodaan esille uskovaisen näkemys, mistä uskonto johtuu:

Tutkija: ”Teen tutkimusta uskonnon synnystä. Voisitko kertoa minulle mistä uskontosi johtuu?”

Uskovainen: ”Jo kyllä vaan. Se luetaan meidän Pyhästä Kirjasta, miten Jumala muinoin on puhunut profeetoille, miten miehen tulee naista kohdella. Niin juuri. uskontomme johtuu Jumalasta, joka ei pystynyt luomaan oikein toimivaa naista, ja siksi Jumala antoi miehille oikeuden käskyttää naista toimimaan oikein.”

Kaikissa uskonnoissa julistetaan, ettei Jumala voi enää puhua, koska hän on tuhansia vuosia sitten jo ilmaissut täydellisen tahtonsa, miten miesten tulee naisiin suhtautua. Jumala on nykyään kuuromykkä, olkoon kyse sitten kristittyjen tai muslimien jumalasta. Esimerkiksi tämä kirjoitus ei voi uskovien mukaan olla Jumalasta, vaikka selvästi tässä Jumala pyrkii korjaamaan uskovien virheellisiä käsityksiä.

http://timovaittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/112247-kuukautiset-ramadan-aikaan

”Vuodenaikojen suuri vaihtelu on tehokkaasti estänyt suomalaisia kehittämästä paimentolaisuskontoja. Naiset olisivat kuolleet täällä sukupuuttoon, jos kovilla pakkasilla mies ei olisi saanut kietoutua naisen kanssa yhteen —– pelkän hengissä selviytymisen tähden,

… kun taasen etelässä kaikki kosketuksetkin koetaan puhtaasti seksuaalisesti, josta johtuen autralopithekusten on ollut pakko kehittää satu Jumalasta, joka ei tykkää yhtään naisen koskettelusta, koska muutoin seisoo…………..”

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu