YLE sahaa omaa oksaansa

En vielä huomannut täällä sitä tärkeintä pointtia tässä verorahoilla tuetun ja poliittisesti johdetun liikelaitoksen toiminnassa. YLE:ä ei enää kiinnosta historia ja tulojensa kasvattaminen, koska tuskimpa ne afrikkalaiset näyttelijät kovin paljon veroja Suomeen maksavat. – 

YLE, älä ole aasi, vaan suosi suomalaista:

http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/tietoisku_suosi_suomalaista_76687.html#media=76453

Se on lähinnä maanpetos, jos verovaroista palkkansa saavat eivät luo suomalaista työtä. YLEkin luottaa siihen, että kyllä Suomi saa lainaa ja että kyllä suomalaiset maksavat ulkomaan velkansa, — mutta, milläs me maksetaan, kun jo yhdistyksetkin hankkivat palkkalistoilleen lähes pelkästään ulkomaalaisia. 

http://yle.fi/uutiset/pelaajayhdistys_kritisoi_opsn_nigerialaishankintoja/6256118

Etniset suomalaiset alkavat olla jo aboriginaalitasoa päättäjille ja kaikille verovaroja imeville suvaitsevaisille. Poliitikot suosivat ulkomaisia rekkoja, ulkomaista halpatyövoimaa, kaikenlaista veronkiertoa, myyvät suomalaisten rakentamat infrat ulkomaisille pilkkahinnalla (Digita, Imatran voima, kemira, (outokummun) kaivostoiminta, ….. 

Kaikki vanha puretaan vain siksi, että se on vanhaa. Tilalle pykätään hometaloja ja suomalaisuuden tilalle halpatyövoimaa. Olisin mielissäni, jos Suomen palkkataso putoaisi sadasosaan, mutta vain siinä tapauksessa, että kaikki hinnat ja velat ositettaisiin samassa suhteessa. Nyt YLE haluaa olla omalta osaltaan tuhoamassa lisää suomalaisuutta ja lisäämässä suomalaisten veronmaksajien ahdinkoa, joka ilmenee myös perhesurmina.

Laadulla ja suomalaisuudella ei ole enää mitään väliä poliittiselle kentälle. Edes koulujen kurinpito-ongelmiin poliitikoilla ei ole mitään kättä pidempää, koska kaikki se, mikä toimi joskus muinoin, ei voi enää tulla kyseeseenkään, koska suomalaisuus itsessään koetaan homeen kaltaiseksi aineeksi, joka haisee ja josta poliitikot ja muut suvaitsevaiset saavat näppyjä. Suomalaisuus on virtuaalihometta, joka pitää saneerata uuden uljaan suvaitsevaisuuden tieltä pois

 

Ihmetellä pitää, jos YLE käytti uudessa uljaassa mannerheimkuvassaan hyväkseen YLE:n lavastusvarastoja kaikkine vanhoine vaatteineen; Siihen elokuvaan tuskin tarvittiin edes lavastussuunnittelijaa. Jos YLE:n tarkoitus olisi tehdä laatua, niin pikainen soitto Hollywoodiin ja sieltä olisi kerrottu, miten historiallinen elokuva kannattaa tehdä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Historialliset_elokuvat

Sori vaan YLE, mutta teidän uusin, suomalaisten verorahoilla tekemä tekele ei kuulu historiallisiin elokuviin. Se on lähinnä surkeinta sokalismia, mitä kuvitella saattaa; Otetaan vain nimiä ja laitetaan ne täysin toiseen ympäristöön ja uskotellaan ihmisille, että tässä on elokuva Marskista, koska siinä on Marskin nimikin.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Alan_Sokal

Alan Sokalin huijaus sentään meni läpi, koska se oli laadukas

Nyt, kun YLE on ryhtynyt pilkkaamaan historiaa, niin suosittelen YLElle, että tekee elokuvan Muhammedista, jonka pääosan esittäjäksi sopisi alkoholisoitunut sikaa syövä riestas nainen, joka kieltäytyy tappamasta vääräuskoisia. Itse ehdotan itseäni siihen osaan.

http://sinenmaa.blogspot.fi/2012/08/voisiko-mannerheim-olla-lintu.html

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu