Parhaat puolet suomalaisuudesta

Suomalaisuus on suvaitsevaisille itsestään selvyys. Suomalaisuus on kuin terveys; nuoruudessaan ihminen ottaa sen itsestään selvyytenä, eikä pysty sitä lainkaan arvostamaan. Suvaitsevaisille suomalaisuus on täysin arvotonta, ja siksi he käyttäytyvät suomalaisuuden suhteen samalla tavalla kuin pultsari tai joku moottoripyörällä hurjastelija; ”eihän mulle voi mitään käydä, tää on tosi makeeta, hei, katsokaa, kun mää seison päälläni tässä sillan kaiteella….”. 

”Miksi näin, kaiken kauniin näemme mielessämme jälkeenpäin vasta silloin kun sen menetämme. Miksi näin, aina parhaat puolet ymmärrämme jälkeenpäin.

http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/taiska_miksi_nain_24993.html#media=25003

Suvaitsevaiset osaavat arvostaa suomalaisuutta vasta sen jälkeen, kun se on menetetty. Kuten terveyskin menetetään useimmiten omien valintojen seurauksena, niin samoin suomalaisuuttakaan ei menetä vahingossa, vaan se poljetaan maahan ihan vain siksi, että suomalaisuuden preesensissä on niin kiva koheltaa ja olla suvaitsevainen ja pitää Suomea maailman sosiaalitoimistona.

Kyllä suomalaisuus kestää tasan niin kauan kuin monikultturisuuskin. Suomalaisuutta ei sen jälkeen saa enää takaisin, kun monikulttuurisuus ajaa lopullisesti karille. Monikulttuurisuus pysyy pinnalla vain niin kauan, kun suomalaisuus sitä kannattelee. Suomalaisuuden luhistuttua luhistuu kaikki muukin, joka on suomalaisuuden ja suomalaisten veronmaksajien varaan rakennettu. Sen jälkeen suvaitsevaiset voivat vain huokailla menetetyn perään

”Ikkunasta tuijottelen kerrostalon seinää. Tähän aikaan vuodesta me maalla tehtiin heinää.  Vaikkakin se silloin oli arjen työtä vain, teen muistoissani siitä sunnuntain.”

Juuri näinä päivinä Enontekiössä surraan menetettyä aikaa. Joku tyhmempi voisi kysyä, miten on mahdollista, että Suomen suurimpaan kuntaan ei riitä edes yhtä poliisin virkaa, kun taasen poliitikoiden avustajille laitetaan torkkupeittoja ja Etelä-Eurooppaan miljardeja muuten vaan. YLE:kin laittaa potentiaaliset verorahat, joilla YLE voitaisiin kustantaa, Afrikkaan kehitysavuksi….

Impivaarassa poliiseja riitti Enontekiöllekin. Miksi näin?

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu