Oliko Lucas Urantian lukija

Avaruuden tutkijat ovat melkein ihmeissään, kun ovat löytäneet taivaalta Star Wars-elokuvasta tuttuja kahden tähden planeettoja. Sen johdosta sitten ihastellaan George Lucasin mielikuvitusta, mutta entäpä se mahdollisuus, että Lucas olisikin ollut Urantia Book:n lukija. Siinä kirjassa mainitaan jopa kolmen auringon sfäärejä, joiden havaitseminen tulee järkyttämään tähtien tutkijoita vieläkin enemmän, sillä silloin tutkijat eivät voi enää vedota Lucasin elokuvaan: ”Satanian vanhin asuttu maailma, maailma numero yksi, on Anova, yksi valtavan suurta pimeää planeettaa kiertävistä neljästäkymmenestäneljästä satelliitista; se saa tosin kolmen naapuriauringon toisistaan poikkeavaa valoa. Anova on pitkälle kehittyneessä edistyvän sivilisaation vaiheessa.

http://www.urantia.fi/book/fin/luvut/049-fin.htm#559

Kyseinen asuttu sfääri on siis kolmea aurinkoa kiertävän suuren jättiläisplaneetan muuan kuu. Siinä on ihmettelemistä kerrakseen.

http://www.urantia.fi/book/fin/luvut/049-fin.htm#560

”….kehitys ei ehkä aina ole ymmärrettävää (ennustettavissa olevaa), mutta sattumaa se ehdottomasti ei ole.”

http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288495558992.html

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012082916017260_ul.shtml

 

Tietääkseni Star Trekin(kin) käsikirjoittaja oli Urantia Bookin lukija. 

http://startrek-urantia.blogspot.fi/

Urantia tulee, oletko valmis?

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu