Jurous, ihmisyyden tosiolemus

Suomalaisia on parjattu juroiksi. Nyt tämä parjaus riitti, kiitti. Sillä jurous on suomalaisen ydinosaamista siinä, missä sisukkuus, hiljaisuus tai muukin, josta me suomalaiset olemme kuuluisia. Suomalaisen sielu on äärimmäisen herkkä. Se ei vaadi mitään huutamista tai käsien heiluttelua tai peräti maan tai toisen kenkien nuolemista. Suomalainen sielu huomaa toisen ihmisen jo sivusilmällä ja siinä on kahden ihmisen syvin kohtaaminen, kun kaksi suomalaista vaikka tahattomasti kohtaa toinen toisensa katseen vaikka vain sekunnin tuhannesosaksi.

Kun suomalainen mies hieman murisee toiselle, niin tietäkää te tava-lliset ihmiset, että siinä on mies herkimmillään; yksikään ulkomaan eläjä ei pysty ymmärtämään sitä sielun herkkyyttä, joka sisältyy suomalaisen miehen murahdukseen. Ulkomaan eläjät ovat sielultaan äärimmäisen karkeita. He eivät kuule niitä sielun korkeita säveliä, joilla murahdus tavoittaa toisen suomalaisen miehen sielun maiseman.

Ulkomaan eläjille on opetettu tervehtimistapoja, kuorellisia heiluntoja ja suun pieksäntää, jotka ovat kuolettaneet heidän sielunsa herkkyyden. Ulkomaan eläjien sielu soi epäharmoniaa joka vaatii heitä kompensoimaan sielunsa viritystilan epävireyden ulkoisilla tavoilla. ESIMERKKI: Vaikka kaksi ulkomaan eläjää tuijottaisi toisiaan silmiin, niin se ei ole heidän mukaansa toisen ihmisen kohtaamista, vaan sen lisäksi heidän pitää suorittaa rituaaleja ennen kuin he uskovat olevansa ihmisiä ja kanssakäymisessä toisen ihmisen kanssa. Huomataan selvästi, että ulkomaan eläjät eivät luota aisteihin, juuri niihin ainoisiin keinoihin, joilla ihminen voi olla sielullinen.

Suomalaisen sielun herkkyys perustuu siihen, ettei sitä ole pilattu uskomuksilla. Olisihan se vähän järjen köyhyyttä väittää, ettei suomalainen ole tervehtinyt, jos hän on nähnyt toisen ihmisen katseen, jos on katsonut toisen ihmisen sielun peiliin! Samoin suomalaisen kuulo on sielun kuuloa; Suomalaiselle riittää jopa pelkkä hienon hieno murahdus, josta jo toinen aito suomalainen ymmärtää, että siinä on toisen suomalaisen sielun luoma äänne. Ja niin on jälleen kaksi suomalaista kohdannut toisensa syvemmin ja korkeammin kuin mitä ikinä joku ulkomaan elävä voisi edes kuvitella.

 

Ottakaa oppia vaikka Kimi Räikkösestä. Ulkomaan eläjät eivät pysty ymmärtämään häntä, joka on yksi yhteen sen kanssa, kun Jesse Jumalanpoika Jumala jupisi, että suomalainen on kuin tuuli; te ette tiedä, mistä se tulee tai mihin se menee….

 

Olisi täysin onnetonta, jos suomalainen muuttuisi ulkomaaneläjäksi, eli ihmisen kuoreksi, jossa ei ole mitään salaista, vaan sellainen kuori tekisi kaiken täysin oikein jonkun uskomuksen mukaisesti.

 

Tapojen vaatijat ovat muuten emäsuvaitsemattomia. Ihminen on äärisuvaitsematon, jos hän vaatii toiselta muutakin kuin murahduksen tai katseen häivähdyksen. Tämä on täysin selvää, koska joka ikinen uskonto perustuu tapoihin ja niiden sokeaan noudattamiseen. Tava-llisessa elämässä ei ole mitään sielullista. Tavan kohtaamiset estävät ihmistä kohtaamasta toista sielun tasolla.

Tervehtimistä vaativat ovat tervehtimisuskovaisia, jotka loukkaantuvat samalla tavalla kuin kuka tahansa uskovainen, joka ei pysty kohtaamaan toista ihmistä ilman uskonnollista muotomenoa

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu