Duunareiden lyhyempi elinajanodote johtuu raskaammista hommista

Tieteellinen tutkimus osoittaa, että paperihommia ja kotitöitä tekevät elävät lähes kymmenen vuotta pidempään kuin duunarit. Sekä miehet että naiset elävät lyhyempään, kun he tekevät raskaampaa työtä kuin muut! Selvästi elinajanodotteen eron duunareiden ja herrojen välillä selittää työn kuva, eikä mikään hormonijutska:

– ”Terveyserot kasvavat edelleen. Korkeakoulututkinnon suorittaneen suomalaisen 35-vuotiaan miehen keskimääräinen elinajanodote on 80 vuotta, kun taas perusasteen koulutuksen saanut samanikäinen mies elää keskimäärin vain 74-vuotiaaksi. Ero on kasvanut 20 vuodessa merkittävästi sekä miehillä että naisilla”, Heikka kirjoitti.

 

Seuraava tutkimus on myös hyvin mielenkiintoinen, koska duunareiden elämän lyhyyttä selitetään lähinnä huonoilla elintavoilla, mutta ei lainkaan ole paneuduttu siihen, mikä saa raavaan miehen ottamaan sätkän huulilleen ja vetämään henkisavuja ja ottamaan viikonloppupullon:

HS: Tutkimus: Tupakka antaa duunarille hetken omaa aikaa

http://www.hs.fi/kotimaa/Tutkimus+Tupakka+antaa+duunarille+hetken+omaa+a…

On täysin varmaa, että jos herratkin joutuisivat raatamaan, niin hekin etsisivät työoloonsa edes hetken helpotusta jollakin tavoin. Tupakointi suo raskasta työtä tekevälle hieman helpotusta rankan työn keskelle. Näin siis kaikki ne, jotka syyttävät duunareita huonoista elintavoista ja syyllistää heitä siksi heidän lyhyemmästä elämästä ovat lähinnä typeryksiä.

Ihminen on ihminen, eli jos hän joutuu tapahtumainkulkujen johdosta elämään raskasta elämää, niin jo on perkule, jos häntä aletaan syyttämään huonoista elintavoista, kun hän etsii jollakin keinoin itselleen helpotusta siihen työn raskauteen: HÄVETKÄÄ:

Minä sanon, että hävetkää, te herrat ja narrit: teidän ajattelunne ei ole mistään kotoisin, saatanan tunarit. Antakaa niille huonoja elintapoja eläville samanlaista paperihommaa, mistä itse nautitte mielettöminä rahakasoinenne, niin saatte kavereiksenne ”duunareita”, jotka eivät tarvitse niitä teidän kiroamianne huonoja elintapoja työn helpottamiseen! AINIIN!

Mutta, kuka sitten tekisi teille tiet huristella, talot leikkiä herraa? KUKA? Kuka ajaa rekalla yöllä teille uudet iPadit, KUKA? Kuka siivoaa teidän paskahuusinne; vaihtaa teidän vaippanne? KUKA!

Tiedättekö, että minä otan parhaillaan viinaa! Niin juuri, koska en kestä teidän narrien typeryyttä!

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu