Nationalismi ei tunne rajoja

Samoin uskonto. Kun puhutaan, miten USA:n juutalaispiirit tukevat Israelia, niin samassa yhteydessä olisi toki mainittava, miten esimerkiksi Venäjä on vaatinut julkisestikin muita kansoja antamaan venäläisille maahanmuuttajilleen erityisaseman. Ideologian perusideana on juuri se, ettei sitä voi mikään raja pysäyttää. Imperialismi levisi helposti koko maailmaan, niin myös kapitalismi, sosialismi ja muut uskonnot, joista ateismi on levinnein.

Jos joku sanoo, ettei juutalaiset Suomessa tai Amerikassa pidä Israelin puolta, hän ei joko ymmärrä tai siten hän vain valehtelee. Sama pätee USA:n muslimeihin; he puolestaan ovat islamilaisen maailman puolella.

Jokainen uskovainen/ideologisti toimii oman asemansa ja varallisuutensa puitteissa oman ideologiansa/uskontonsa levittämisen tai puolustamisen hyväksi.

Valtiot ovat voineet kasvaa alueellisesti vain siten, että joku nationalismi saa voittoja toisista nationalismeista. Nyt juuri tapahtuu uskontojen erittäin voimakasta liikehdintää; Lähi-Idän suunnalta alkaa tulla tännekin komentoja, miten Suomeen muuttaneiden i-uskovaisten pitää toimia. I-uskontokaan ei tunne eikä tunnusta rajoja, kuten vastaava rajattomuus on nähty x-uskonnon kohdalla, jonka eräs päämies määrää diktatorimaisesti miniatyyrivaltiostaan käsin, miten uskovaisten pitää kaikkialla uskoa ja toimia.

Vatikaani sekaantuu muiden maiden asioihin. Tämä on niin tosi kuin vesi, joten olisi todella kummallista, jos muiden uskontojen uskovaiset asemaansa hyväkseen käyttäen eivät toimisi samoin.

Juuri tällä hetkellä EU sekaantuu erittäin voimakkaasti Suomen sisäisiin asioihin, koska myös siinä toteutuu halu levittää tiettyä uskomuksellista ideologiaa rajoista välittämättä.

Ideologioiden ja uskontojen rajattomuus saa lopulta aikaan maailman hallituksen. Mutta se ei tapahdu siten, että ideologiat tai uskonnot tekevät rauhan, vaan se tapahtuu evolutiivisesti; toinen ideologia on toista vahvempi, toinen uskonto on toista vahvempi. Paremmuudesta niissä ei ole kyse; vahvin voittaa.

 

Lisäys: Unohdin tuon vihreän liikkeen. Siitä jokainen näkee konkreettisesti, miten jokainen ideologia omii koko planeetan yksin itselleen – ja taistelee verisesti sen uskomuksensa puolesta. Samoin suvaitsevaisuus saa voittoja vain siksi, että se toimii samalla periaatteella kuin imperialismi, natsismi tai Vatikaani.

sinenmaa

Reservin duunari, joka on valmis kertausharjoituksiin rehellisessä ilmastossa Englannin työlakien mukaan <a href="http://sinenmaa.blogspot.fi/" title="http://sinenmaa.blogspot.fi/">http://sinenmaa.blogspot.fi/</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu